Teknoloji Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 21.07.2024 15:00 Güncelleme: 17.07.2024 08:13

ZUBİZU üyelerine Mudo Home'da ayrıcalıklı alışveriş fırsatı

ZUBİZU'lular Mudo Home'da bin TL'ye varan hediye ayrıcalığından yararlanıyor.
ZUBİZU üyelerine Mudo Home'da ayrıcalıklı alışveriş fırsatı

ZUBİZU’lular Mudo Home’da bin TL’ye varan hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen ev & yaşam markası Mudo Home, ZUBİZU'nun fırsat dolu dünyasına katıldı. ZUBİZU’lular 31 Ağustos’a kadar Mudo Home mağazalarından ve Mudo online’dan yapacakları alışverişlerde bin TL’ye varan hediye ayrıcalığından yararlanabiliyor.  

Ev&Yaşam kategorisindeki tüm ürünlerde geçerli kampanya kapsamında ZUBİZU üyelerine bin 500 TL üzeri alışverişte 150 TL, 2 bin 500 TL üzeri alışverişte 250 TL, 5 bin TL üzeri alışverişte 500 TL, 7 bin 500 TL üzeri alışverişte 750 TL, 10 bin TL üzeri alışverişte ise bin TL hediye ediliyor. Kampanya mevcut diğer kampanyalarla da birleştirilebiliyor.

Estetik ve işlevselliği bir araya getirerek modern ev dekorasyonu çözümleri sunan Mudo Home, yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle evlere değer katıyor. Mudo Home’un her tarza uygun geniş ürün yelpazesiyle ZUBİZU’lular yaşam alanlarını kendilerine özel ayrıcalıklarla özgün bir şekilde dekore edebilecek.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Mudo Home’un da katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi.

Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar ZUBİZU’da.