Kültür Sanat Kaynak: FEHİM KAYACAN 14.09.2024 10:40

Zorlu PSM'nin 12. Sezon Tanıtımına Ünlüler Akın Etti

Zorlu PSM'nin, yeni sezon programını tanıttığı geceye ünlü isimler ve sanatseverler katıldı. Aralarında Enis Arıkan, Ece Dizdar, Tuğrul Tülek, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin katıldığı gecede Zorlu PSM'nin yeni sezon programı misafirlerden tam not aldı.
Zorlu PSM'nin 12. Sezon Tanıtımına Ünlüler Akın Etti
Yeni sezonda da dünya çapındaki efsaneleşmiş müzisyenleri, dünyaca ünlü tiyatro, müzikal, dans, opera-bale gösterilerini, yerli yıldızları ve alternatif sesleri sahnelerinde ağırlamaya hazırlanan Zorlu PSM, 12. Sezonunu sanatçı Tuğrul Tülek’in performansıyla renklenen lansman gecesinde tanıttı. Türkiye’nin kültür sanat hayatına katkı sunan ve global bir sahne olma vizyonuyla kendi kategorisinde Avrupa’nın en büyük ve donanımlı performans sanatları merkezlerinden olan Zorlu PSM’nin 12. Sezonu misafirlerden tam not aldı.

İş ve cemiyet dünyasından Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, Zorlu Holding CEO’su Cem Köksal ve eşi Dicle Köksal, Zorlu Center Genel Müdürü İlker Özcan, İKSV Genel Direktörü Görgün Taner, Levent Erden, Gonca Karakaş gibi isimler yer alırken Enis Arıkan, Tuğrul Tülek, Ece Dizdar, Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler de gecede yer aldı. 12. Sezonunda Zorlu PSM sahnelerinde yer alacak 1000’in üzerinde yerli yabancı müzikal, dans, tiyatro, konser gibi içerikler misafirlerle paylaşıldı. Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova, “ Geçtiğimiz 11 sezonda 7 milyondan fazla misafirimizi birbirinden farklı, eğlenceli ve ilham verici deneyimlerle buluşturduk. Birlikte geçirdiğimiz bu büyülü yolculuğa yepyeni bir sezonla devam etmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Sanatın sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda toplumları birleştiren, hayal kurmaya sevk eden ve izleyicilerini derinden etkileyen bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu inançla, her sezon programımızı büyük bir titizlikle hazırlıyoruz” dedi.

Demet Evgar, Enis Arıkan, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar Zorlu PSM’de

Oyuncu Tuğrul Tülek’in performansıyla renk kattığı gecede, Zorlu PSM’nin yapımcısı olduğu ve bu sezon Zorlu PSM sahnelerinde olacak 4 yeni içerik de paylaşıldı. Demet Evgar’ın boşrolünde olduğu ve Serdar Biliş’in yönetmenliğinde 14 Eylül’de seyircisiyle buluşacak bir kadın hikayesi “Afife” müzikli tiyatrosu, Alice Müzikali’nden sonra sonra Balina oyunundaki başarılı performansıyla dikkat çeken Enis Arıkan’ın, kendi hayatının ilginç kesitlerini onlarca dansçı eşliğinde sahneye taşıyacağı “Hayalperest”, İbrahim Çiçek’in yönetmenliğinde sahneye uyarlanan, Selahattin Paşalı’nın başrollerinde olacağı “Yastık Adam” ve Merve Dizdar’ın başrolünde olduğu dokunaklı bir hikayeyenin sahnede hayat bulacağı “İnsanlar, Mekanlar ve Nesneler” oyunu bu yıl ilk kez seyircisiyle buluşacak.

Broadway’in en popüler müzikali ‘Chicago Müzikali’ Geliyor!

Lansmanda ayrıca dünyaca ünlü müzikaller ve şovların da bu sezon Zorlu PSM sahnelerinde olacağı duyuruldu. John Malkovich'in olağanüstü performansıyla, gerçek hayattan alınmış hikayeler ve müzik eşliğinde izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkaran “The Infernal Comedy”, dünyada 250’den fazla şehirde perdelerini açan Broadway’in en popüler müzikali, 6 Tonny Ödüllü “Chicago”, muhteşem dramatizasyon, nefes kesen danslar ve ikonik müzikleri ile “Peaky Blinders”, dünyaca ünlü koreograf Alexander Ekman’ın baş döndüren eseri “Hammer”, Fransız ikonu Charles Aznavour’un hayatı, kariyeri ve şarkılarına duygu dolu bir saygı duruşu: “Formidable! Aznavour” ve geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ve Londra Times tarafından “Dünyanın en iyi palyaçosu” olarak tanımlanan Slava’nın gelmiş geçmiş en ilham verici kar gösterisi Slava’s Snow Show, Zorlu PSM’de seyircisileri büyüleyecek.

Kahkaha dolu bir sezon daha; Cem Yılmaz, Ata Demirer ve daha birçok isim...

Geçtiğimiz yıl her gösterisi kapalı gişe seyredilen ve biletleri aylar öncesinde tükenen Cem Yılmaz’ın sevilen CMXXIV gösterisi, Ata Demirer Gazinosu, TolgShow ve Kaan Sekban Saçmalar sezon boyunca Zorlu PSM’de başarılı gösterilerine devam ederken, Doğu Demirkol, Gökhan Ünver, Bengi Apak, Çağla Alkan, Sarp Apak ve Tuz Biber Stand-up gibi sevilen isimlerde Zorlu PSM’de sezon boyunca kahkaha dolu gösterileriyle sahne alacak.