Magazin 12.02.2018 08:30

Zoraki Barış

2014 yılında küsen Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç sahnede barıştılar.
Zoraki Barış

2014 yılında küsen Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç sahnede barıştılar. Ebru Gündeş önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne alırken eski dostu Serdar Ortaç kendisini süpriz şekilde dinlemeye geldi. Bir süredir Gündeş ile  barışmak için çaba gösteren Ortaç, kendisinin de prodüktörlüğünü yapan Hüseyin Emre'yi araya sokarak ilk adımı attı. Cuma günkü sahnesinde yer bulamayan Ortaç ısrarcı olunca Hüseyin Emre ile cumartesi gecesi Gündeş'i dinlemeye geldi. Sahnenin önündeki masaya oturan Ortaç'a Gündeş'in soğuk davranması dikkatlerden kaçmadı. Sanatçı sahnesinin ilk bölümünde Ortaç ile selamlaşmaması dikkat çekti. 

Mecburi düet

Kendisini dinlemeye gelen misafir şarkıcıları sahneye davet eden Gündeş Ortaç'ı çağırmazken bu duruma iki sanatçının da prodüktöründe olan Hüseyin Emre müdahale etti. Bulunduğu masadan sahneye çıkan Emre, mikrofonu eline akarak, "Huysuz oğlumla, sevgili kızımı barıştırılım mı? dedikten sonra Gündeş Serdar Ortaç'a kocaman alkış istiyorum hoşgeldin" diyerek sahne davet etti.

Ortaç, "Bizi dargın zannediyorlar asla öylr birşey yok. Ebru'yu seydederken mest oldum. Bir daha Ebru Gündeş gibi gelmiyecek. Biz küsmüyüz, küs falan değiliz açıklarmısın" sözlerine sanatçı " Değilmişiz" şeklinde manidar bir cevap verdi. Gündeş adeta mecburi şekilde sahneye çıkardığı Ortaç'a mikrofonu verip kulise yönelirken " Bilsemki yi beraber söyleyelim. Biz Harbiye açık havada ufacıkken sahne aldık" diyerek diz çökerek ricada bulundu. Ortaç'ın ısrarı üzerine düet yapmayı kabul eden Gündeş, "Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu en iyi bilenlerden biriyim ben. Dolayısıyla sana hayır deme şansım yok. "dedi.

Ebru'nun şehit hassasiyeti

Hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşatan Ebru Gündeş, sahnede olduğu sırada Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Operasyon'unda şehit düşen askerlerin haberini alınca sahnesini uzatmadan kısa keserek bitirdi. Sahneden erken inen Gündeş'i bu hassasiyeti takdir topladı.


--