Magazin Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 16.05.2024 11:41

Zirvenin sahibi Dua Lipa

Üç Grammy ve yedi Brits ödüllü Dua Lipa, üçüncü stüdyo albümü Radical Optimism ile Billboard listesinde En Çok Satan Albüm kategorisinde birçok ismi geride bırakarak 1 numaraya yerleşti.
Zirvenin sahibi Dua Lipa
Sanatçı, şu ana kadarki en büyük haftalık satış rakamına Radical Optimism albümü ile ulaşarak çok kısa bir sürede listelerde zirveye oturdu ve Taylor Swift'i tahttan indirdi. 

Büyük başarı yakalayarak Billboard 200 listesinde de 2 numaraya yerleşen Dua Lipa, Radical Optimism albümünün kendinde bir itici güç oluşturduğunu söylerken; konfor alanımızdan çıktığımızda ve rahatsız edici bir durumda kaldığımızda nasıl uyumlandığımız üzerinde durmak istediğini dile getiriyor. Başımıza gelen her kötü ve yanlış olayda bir sebebin olduğunu düşünen ve olayları iyimser bir bakış açısından ele almayı tercih eden sanatçı, albümün ismini de bu iyimserlik tarafından koyuyor.

Warner Music Türkiye’nin her türden çalma listelerine yer veren markası Topsify Türkiye tarafından albüm çıktıktan bir gece sonra gerçekleştirdiği etkinlikte ise mekanı dolduran Dua Lipa hayranları özel bir parti ile albümü kutladı ve unutulmaz anlar yaşadı.