Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 12:01 Güncelleme: 17.09.2024 12:19

Zignaly, 60 milyon ZIG Token ödüllü yeni staking programını duyurdu

Geçtiğimiz aylarda ZIG Token ekonomisi yükseltme teklifini ZIG topluluğunun kabul etmesinin ardından Zignaly, ZIGChain Pre-Mainnet Staking Programı'nın hayata geçirildiğini açıkladı.
Zignaly, 60 milyon ZIG Token ödüllü yeni staking programını duyurdu

ZIGChain, Birikim Üretimini Yeniden Tanımlamak için çalışmalarına devam ediyor. Topluluk, geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen ZIG Token Ekonomisi Yükseltme Teklifini oy çokluğuyla onayladı. Bu onay, ZIGChain'in herkes için birikim üretimini yeniden tanımlama yolunda kritik bir adım oldu. Bu yeni ekonomi modelinin merkezinde, mainnet öncesi staking fırsatları aracılığıyla topluluk havuzunun oluşturulması yer alıyordu. Bunun doğrultusunda geçtiğimiz günlerde güçlendirilmiş bir staking programı hayata geçirildi.

ZIGChain Mainnet’in 2025’in ilk çeyreğinde başlatılması planlanıyor

Zignaly’nin başlattığı ZIGStake Programı, ZIG Token sahiplerine ERC-20 uyumlu cüzdanlarında token'larını stake ederek ödül kazanma fırsatı sunuyor. 60 milyon ZIG Token’lık ödül havuzuyla desteklenen bu program, topluluğun erken katılımını ve desteğini gerçek ödüllerle buluşturuyor. ZIG Token'larını stake etmek isteyen kullanıcılar, ZIG staking platformuna gidip ERC-20 uyumlu cüzdanlarını bağlayarak işlemlerini başlatabiliyor.

ZIGChain Mainnet önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlatılması planlanıyor. Ödüller ise bugün stake edilen token miktarına ve süreye göre dağıtılacak olup, dağıtım mainnet’in devreye girmesinin 15. gününden itibaren başlayacak ve 180 gün boyunca sürecek.

ZIGStake Programı ve ZIGChain'in geleceği

ZIGStake Programı, ZIGChain'in büyüme stratejisinin kritik bir parçası olarak yer alıyor. Programla aynı zamanda merkeziyetsizlik, uzun vadeli sürdürülebilirlik ve ekosistem geliştirme hedeflerinin desteklenmesi ve daha güçlü bir topluluk oluşturulması hedefleniyor.