Seyahat - Turizm Kaynak: Özlem PALA 24.07.2024 09:18

Ziebart Bodrum Premium Şubesi, görkemli bir açılışla hizmete girdi

Bir dünya markası olan ve aynı zamanda dünyada 65 yıldır, Türkiye'de ise 33 yıldır 1200'den fazla servis merkezi ile hizmet veren Ziebart, yeni şubesi ile Bodrum'da araç bakım çözümleri sunmaya başladı.
Ziebart Bodrum Premium Şubesi, görkemli bir açılışla hizmete girdi

Ortakent'te açılan şubenin açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Sayın Tamer Mandalinci başta olmak üzere, Dilan Çıtak-Levent Dörter, Alptekin Polat, Sinan Vardar, Bahadır-Ayşin Güven, Abit-Ayten Karakaş gibi ünlü isimler katıldı.

Açılışta konuşan Mandalinci, Bodrum'a yapılan bu yatırımın çok değerli olduğunu belirterek, "Ziebart Genel Merkezi ve Bodrum Premium Şubesine teşekkür ediyorum. Kaliteli ürün ve hizmetler Bodrum'da her zaman değerini bulmuştur. Bu değerli markanın Bodrum'a ve Bodrum halkına hem hizmet kalitesi hem de marka değeri ile çok yakışacağına inanıyorum. Tüm yatırımcılarına ve çalışanlarına hayırlı olsun diyorum" dedi.

Ziebart Bodrum Premium şube sahibi Zafer Doğan ve Ziebart Türkiye Genel yönetimi, açılışa katılan misafirleri keyifli bir atmosferde ağırlarken, boya koruma, seramik kaplama, ppf kaplama ve renk değiştirme gibi işlemleri eşzamanlı olarak uygulayarak ürün ve hizmet kalitesini gözler önüne serdi.