Otomotiv Kaynak: İsa ÖZGÜLLER 17.06.2024 10:00 Güncelleme: 17.06.2024 11:13

Yüzde 100 elektrikli yeni Porsche Taycan Vosmer'de satışa sunuldu

Vosmer Otomotiv, Yeni Porsche Taycan lansman etkinliğini Vosmer Otomotiv Porsche showroomunda düzenledi.
Yüzde 100 elektrikli yeni Porsche Taycan Vosmer'de satışa sunuldu

2017 yılında Bornova lokasyonunda hizmete başlamasıyla birlikte; Bornova, Gaziemir ve Alsancak olarak toplam 60 bin metrekarelik üç farklı lokasyonda toplamda 7 marka ile faaliyet gösteren Vosmer Otomotiv, yüzde 100 elektrikli Yeni Porsche Taycan’ı otomobil severlere tanıttı.

Vosmer Bornova’nın Porsche showroomunda düzenlenen lansmana Vosmer Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, Didem Aliberti, Vosmer Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel ve Doğuş Otomotiv Porsche Bölge Yöneticisi Sercan Alpay’ın yanı sıra İzmir’in iş ve cemiyet hayatından isimler katılım gösterdi.

Vosmer tarafından satışa sunulan yüzde 100 elektrikli Yeni Porsche Taycan, şehir içi sürüşlerinde 821 km’ye kadar menzil sunabiliyor. Yüzde 10’dan yüzde 80 doluluk seviyesine 18 dakikada ulaşabilen gelişmiş batarya sistemi sayesinde yeni Porsche Taycan, batarya ve menzil verimliliğinde de bir adım öne çıkıyor. Yeni Porsche Taycan, dört tekerlekten çekişli versiyonları dahil olmak üzere 9 farklı versiyon ve donanımla satın alınabiliyor.