Magazin Kaynak: COŞKUN ÇELİK 11.09.2024 12:51

Yılmaz Morgül'den öğrencilere ilk gün desteği

Beykoz Engelliler Derneği'nde düzenlediği etkinlikte engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Morgül, Diyarbakır'da katledilen Narin'i de unutmadı, adeta isyan etti…
Yılmaz Morgül'den öğrencilere ilk gün desteği

Yılmaz Morgül okulların açıldığı ilk gün engelli öğrencilerine koştu. Hayranlarından topladığı bağışlarla okul döneminde sık sık engelli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlar yapan ünlü sanatçı bu yılda okulların açıldığı ilk öğrencilere kırtasiye desteği yaptı. Beykoz Engelliler Derneği’nde düzenlediği etkinlikte engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Morgül, Diyarbakır'da katledilen Narin’i de unutmadı ve elindeki “Narinler Ölmesin” pankartı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenip “Sayın Cumhurbaşkanımız, bulun Narin ve diğer çocukların katillerini en ağır cezayı verin idam edin. Bu canileri bizim vergilerimizle hapishanelerde beslemeyin” dedi.

 

Türk sanat müziğinin başarılı yorumcusu ve hayırsever sanatçı Yılmaz Morgül yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Beykoz Engelliler Derneği merkezine giderek dernek başkanı Hasan Polat ile birlikte engelli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere okul malzemesi kırtasiye ürünleri dağıttı.  Özellikle on yaşındaki yüzde doksan dokuz ortopedik engelli Derya Nur Erdem ile on yedi yaşındaki yüzde seksen sekiz ortopedik engelli Muhammet Aycan adlı iki engelli çocuğa yardımda bulunan ünlü sanatçı ayrıca yirmi engelli ve ihtiyaç sahibi çocuğa da kırtasiye ürünleri hediye etti. Çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen sanatçı otuz çocuğa da giysi ve ayakkabı dağıttı.

Sahne çalışmalarında hayranları ve hayırsever dinleyicilerinden topladığı bağışlarla yaptığı yardımlara değinen sanatçı geçtiğimiz yıllarda çok sayıda engelli ve ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştığını belirterek “Bağışlar giderek büyüyor, çoğalıyor. Bu sene de pek çok evladımıza ulaşmaya çaba göstereceğim. Bugün okulun ilk günü olması nedeniyle ilk ihtiyaçlarını karşılamak istedim” dedi. Sahne programlarında Yılmaz Morgül adına Beykoz Engelliler Derneği’ne bağışlarda bulunan bağışçıların Ercan Ozan, Emrah Kokoz, Volkan Şahin Demirkaya ve Dilek Can Alparslan oldukları belirtildi. 

Okulun ilk gününde Narin’i unutmadılar…

Beykoz Engelliler Derneği’nde düzenlediği etkinlikte engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Morgül, Diyarbakır'da katledilen Narin’i de unutmadı ve elindeki “Narinler Ölmesin” pankartı ileCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenip “Sayın Cumhurbaşkanımız, bulun Narin ve diğer çocukların katillerini en ağır cezayı verin idam edin. Bu canileri bizim vergilerimizle hapishanelerde beslemeyin” dedi.