Kültür Sanat Kaynak: SEMA SEZEN 01.09.2024 08:35

Yılın en iyi festivali ödü Vadistanbul'a

Dünyanın en prestijli iş ödülleri platformu olan ve 2024 yılında 62 ülkeden 3.600'den fazla adaylık başvurusu yapılan Stevie Awards'tan, Vadistanbul'ayılın en iyi festivali ödülü geldi. Dünya çapında tek 'Gold' ödülü alarak, yılın en iyi festivali seçilen"Vadistanbul Winter Wonder" projesi; festival kategorisinde 'Gold Stevie Ödülü' ve BrandExperience kategorisinde 'Silver Stevie' ödüllerine layık görüldü.
Yılın en iyi festivali ödü Vadistanbul'a

Stevie Ödülü kazanan projeler, Haziran ve Temmuz aylarında yapılan değerlendirme sürecine katılan 300'den fazla yöneticinin ortalama puanlarıyla belirlendi.

2 Milyonun üstünde ziyaret

İstanbul’un en prestijli karma projelerinden olan Vadistanbul; konser, tiyatro, sinema, sahne performansları, çocuk ve yetişkinler için eğlence merkezi ve açık hava festivalleri gibi farklı eğlence alternatifleriyle misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Sunulan ayrıcalıkların, prestijli bir ödülle taçlandırılmasının gururuna yaşayan Vadistanbul, proje ile farklı konseptlerdeki eğlence alanlarına ek olarak çocuklar ve yetişkinler için benzersiz etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Yıl boyunca birçok etkinliğe ve projeye imza atan Vadistanbul;  ilk kez hayata geçirilerek yoğun ilgiyle karşılanan ve 2 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği “VadistanbulWinter Wonder festivali ile 2023 yılına damgasını vurarak, aynı zamanda 28 milyonun üzerinde sosyal medya etkileşimi ile Instagram ve Tiktok’un en trendfestivallerinden biri oldu.