Bülten Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 16.03.2024 08:14

Yiğido Karate'nin gurur günü

Yiğido Karate Spor Kulübü, Soğanlık Akşar Düğün Salonu'nda diploma töreni gerçekleştirdi. Onlarca sporcunun katıldığı törende unutulmaz anlar yaşandı.
Yiğido Karate'nin gurur günü

Kulüp Başkanı Mehmet Kör’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, hocalar, sporcular ve aileleri katıldı. Mimar Hüseyin Karakaya, yaptığı konuşmada gençlere yönelik yapacakları hizmetleri anlattı. 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

“Bizim nesillerimizin geleceği için ne gerekiyorsa yapacağız” diyen Mimar Karakaya, “Kütüphane yapacağız. Bedava internet, çay ve poğaça olacak. Spor merkezi yapacağız. Her türlü sporu yapabilecekler. Amatör spor kulüplerimiz için altyapı hazırlayacağız” şeklinde konuştu. Teknoloji üssü kuracaklarını belirten Karakaya, “Kendilerini geliştirecekler. Bol bol kitap okuyacaklar. Sonra bu gençler arasından neler çıkacak neler. Lisede okul birincisi oldum. Çok kitap okuyarak başardım bunu. Çocuklarımız kitap okuyacak ama siz de destek vereceksiniz. TV’yi interneti kapatıp siz de onlarla beraber okuyacaksınız” ifadelerini kullandı.