Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 28.07.2024 12:00 Güncelleme: 28.07.2024 12:02

Yenimahalle'de vatandaşlar havuzlarda serinliyor

Yenimahalle'de vatandaşlar belediyeye ait Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nde vakit geçiriyor.
Yenimahalle'de vatandaşlar havuzlarda serinliyor

Yaz sıcaklarından bunalan ve tatil bölgelerine gidemeyen vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi’nin havuzlarında serinliyor. Vatandaşlar belediyeye ait Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nde vakit geçiriyor.

Ziyaretçilerin rahatı için her şeyin düşünüldüğü havuzlarda, güneşlenme terasları ve kafeteryalar da bulunuyor. 18 bin üyesi olan ve yılın 12 ayı vatandaşların yoğun ilgisini gören Yenimahalle havuzlarını, engelli bireyler de rahat ve güvenli bir şekilde kullanabiliyor.

Ayrıca yüzme havuzlarının spor salonları kısımlarında fit kalmak isteyen vatandaşlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapabiliyor. 

Yenimahalle havuzlarının sadece ilçe halkı tarafından değil Ankara’nın her bölgesinden rağbet gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şunları söyledi:

“Başkentlilerin havuzlarımızı tercih etmesi bize mutluluk vermektedir. İlçemize kazandırdığımız 5 adet tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkesin yüzme öğrenmesine, spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Özellikle havuzlarımız yaz aylarında tatil için şehirden ayrılamayan vatandaşlarımız için büyük fırsat sunmaktadır. Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım.”