Eğitim Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 12.07.2024 13:00 Güncelleme: 12.07.2024 14:44

Yenimahalle'de 5 bin öğrenci yaz kurslarına kayıt yaptırdı

Yenimahalle Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan YENİMEK Yaz Kurslarına 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı.
Yenimahalle'de 5 bin öğrenci yaz kurslarına kayıt yaptırdı

YENİMEK Yaz Kurslarına 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı. Binlerce çocuğun yeteneklerini keşfetmesine ve yaz mevsiminde eğitimden uzak kalmamasına olanak sağlayan Yenimahalle Belediyesi, çocukların iyi bir tatil geçirmesi için fırsat sunuyor.

YENİMEK Yaz Kurslarında; Seramik Biçimlendirme, İlk Yardım, Takı Tasarımı, Geri Dönüşüm Atölyesi, Kurabiye ve Pasta Yapımı, Etkili ve Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Bateri, Satranç, Çocuk Korosu, Ahşap Boyama, Resim Atölyesi, Üç boyutlu Şekillendirme, Taş Boyama, Çini gibi birbirinden farklı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “YENİMEK Kurs Merkezleri aracılığı ile gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinleri kendini geliştirmek ve yeteneğini keşfetmek için fırsat buluyor. Geleceğin söz sahibi insanlarının Yenimahalle’den çıkmasını amaçlıyoruz. Yaz dönemi için özel olarak hazırlanan kurslarımıza tüm çocuklarımızı davet ediyorum.” dedi.