Vakıf Katılım web
Eğitim Kaynak: Bahar YILDIRIM 19.07.2024 13:02 Güncelleme: 19.07.2024 14:14

Yenimahalle Belediyesi'nin 15'inci kreşinde ön kayıtlar başladı

Yenimahalle'nin 14 noktasında okul öncesi eğitim veren belediye, Serhat Mahallesi'nde hizmet verecek olan Başak Cengiz Kreş ve Gündüz Bakımevi ile 15'inci kreşi açıldı.
Yenimahalle Belediyesi'nin 15'inci kreşinde ön kayıtlar başladı

Yenimahalle’nin 14 noktasında okul öncesi eğitim veren belediye, Serhat Mahallesi’nde hizmet verecek olan Başak Cengiz Kreş ve Gündüz Bakımevi ile 15’inci kreşi açıldı. Kreşte ön kayıtlar başladı.

Yenimahalle Belediyesi’nin çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için ilçeye kazandırdığı Başak Cengiz Kreş ve Gündüz Bakımevi, 440 minik öğrenciye ev sahipliği yapacak. Tam donanımlı kreş bünyesinde 22 derslik bulunurken iki ayrı dil eğitimi de verilecek. 

İlçede ailelerin güvenle çocuklarını bırakabileceği, tam donanımlı kreşler inşa ettiklerini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çalışan annelerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Kreş eğitimi ailelerin ve çocukların önemli ihtiyaçlarından biridir. Bu nedenle ilçemizin birçok yerinde ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri, tam donanımlı gündüz bakımevleri inşa ettik.” dedi.