Teknoloji Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 29.03.2024 13:56

Yeni Teknoloji Ürünler ile Eğlence Dolu Bayram Tatili

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, bayram tatilini müzik ve enerjiyle taçlandırmak isteyenler için taşınabilir hoparlörler ve üç cihazı aynı anda şarj edebilen şarj cihazları sunuyor.
Yeni Teknoloji Ürünler ile Eğlence Dolu Bayram Tatili

Pikniğe, deniz kenarına, yazlığa, tatil köyüne, anneannenizin evine… Bayram tatilinde nereye giderseniz gidin; yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker ile müziğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Hafifliği ve yüksek ses kalitesiyle dikkat çeken Anker Soundcore ürünleriyle bayramın mutluluğunu ve keyfini müzikle taçlandırabilirsiniz. Bu ürünlerden biri olan Anker Soundcore Motion 300 Bluetooth Hoparlör, küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar iyi ve benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Motion 300, özel adaptif teknolojisi sayesinde hoparlörün yön ve konumuna otomatik olarak uyum sağlayarak ses kalitesini koruyor. Güçlü 30W stereo sese sahip Motion 300, 13 saatlik oynatma süresiyle gün boyunca kesintisiz müzik keyfi sunuyor. BassUp™ teknolojisi ile bir düğmenin rahatlığıyla bas sesini yükseltebiliyor. IPX7 Su Geçirmezlik özelliğiyle sayesinde farklı hava koşullarında kullanabileceğiniz Motion 300, nereye giderseniz sizinle geliyor.

 

Kendi konser mekanınızı yaratın

Bayramda bir konsere ya da canlı müzik yapan mekanlara gitmeseniz bile en sevdiğiniz sanatçılar Anker Soundcore Motion X500 Bluetooth Hoparlör ile evinize geliyor. Dünyanın en portatif mekansal ses hoparlörü olan Motion X500, 3 sürücüsü sayesinde sesi etrafınıza yayarak adeta kendi konser mekanınızı yaratarak, favori sanatçınızı yanınıza getiriyor. Kablosuz Yüksek Çözünürlüklü sertifikalı ses özelliği ise müziği en iyi şekilde duymanızı sağlıyor. IPX7 Su Geçirmezlik özelliğiyle de dikkat çeken Motion X500’ün lüks siyah, gösterişli mavi ve pembe vuruş olmak üzere üç farklı rengi bulunuyor. 

 

Üç cihazı aynı anda şarj edin

Seyahat ederken, hele hele önünüzde uzun bir yolunuz varken şarjınız bitmesin, müzik ya da film keyfiniz yarıda kesilmesin istiyorsanız Anker 736 Şarj Cihazı (Nano II 100W), tam ihtiyacınız olan ürün. CES 2022 İnovasyon Ödülü sahibi Anker 736 Şarj Cihazı, 100W maksimum güçle MacBook, iPhone ve AirPods'unuzu orijinal 96 W MacBook güç adaptöründen %34 daha küçük olan bir şarj cihazıyla aynı anda şarj edebiliyor. En yeni Gan II teknolojisi ile donanmış olan süper şarj cihazı, daha kompakt bir boyuta sahip ve akıllı bir şekilde güvenli sıcaklığı kontrol ediyor. Aynı anda dizüstü bilgisayarınız, telefonunuz ve kulaklıklarınız dahil olmak üzere üç cihazı şarj edebilen cihaz, tüm USB-A ve USB-C akıllı telefonlar, tabletler ve birçok dizüstü bilgisayarla uyumlu.