Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 01.08.2024 09:28

Yeni proje için öğle yemeği

72. Koğuş'ta oyuncu, yönetmen olarak daha önce birlikte çalışan Azra Akın ve Kemal Başar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Yeni proje için öğle yemeği

Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, daha sonra meydan katında bulunan Morini restorana geçerek yeni projeleri hakkında konuşup öğle yemeği yediler. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ikili, neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çekti. Tiyatro Keyfi’nin yeni sezon eseri ‘Kaktüs Çiçeği’nin’ başrolünü oynayacak Azra Akın, ‘’her şey harika gidiyor arkadaşlar, yeni sezonda hep beraber olacağız’’ açıklamasında bulundu. Paris’i eksen alan dünyaca ünlü romantik komediyi Kemal Başar yönetirken, başarılı yönetmen ve güzel oyuncunun, şık AVM tarzı ise dikkatlerden kaçmadı. 

HARİKA İŞ ÇIKARTIYORUZ

Ekranların yakışıklı ve başarılı oyuncusu Necip Memili, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı oyuncu, ‘’provadan çıktım, hızlıca eve gidip dinleneceğim yorucu geçiyor ama harika iş çıkartıyoruz’’ açıklamasında bulundu. Yer alacağı tiyatro oyunu için provalarını Zorlu PSM’de gerçekleştiren yakışıklı oyuncu, yorgunluğuna rağmen yanına gelen sevenlerini kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Sempatik, içten ve güler yüzlü tavrıyla etrafına neşe saçan Necip Memili, daha sonra kendisini almaya gelen aracına binip AVM’den ayrıldı. Necip Memili’nin alışveriş tarzı da dikkatlerden kaçmadı.