Magazin Kaynak: SEMA SEZEN 03.09.2024 07:24

Yeni çıkışlar, konserler, turneler... Müzik dünyasından son haberler!

Yeni çıkışlar, konserler, turneler... Müzik dünyasından son haberler!

Müzikseverlere muhteşem konser ve iki yeni klip

Norveçli müzisyen Marie Sahba Anadolu turnesi kapsamında Türkiye'de olacak. Dengi Dengine ise yeni çıkaracağı albüm öncesinde önden bir klip yayınlarken Nihan Belgin'den de yeni bir klip haberi geldi.

Norveçli müzisyen Marie Sahba "Mini Akustik Anadolu Turnesi"ne çıkıyor

Norveçli müzisyen Marie Sahba, Türkiye'de de çok beğenilen ilk albümü “A Billion Years Too Soon”u Anadolu'nun dört büyülü şehrinde vereceği minik bir akustik turne ile kutluyor. 

Adana, Ankara, Diyarbakır ve Van'da sahne alacak...

Turneye, albümde  Fly Away  parçasını birlikte çaldığı başarılı gitarist Efe Demiral ile çıkacak olan sanatçı; 18 Eylül Çarşamba Adana Nöbetçi Kütüphane;  19 Eylül Perşembe Ankara Tosca Art & Design, 20 Eylül Cuma Diyarbakır Mar Petyun Keldani Kilisesi ve 21 Eylül Cumartesi Van Tariria Kültür-Sanat-Gastronomi Merkezi'nde sahne alacak. 

Dengi Dengine'nin platonik aşk  hikayesi "Gizem" klibi yayında

Farklı türlerin büyülü uyumunu yakalamayı başaran, alternatif müziğin yenilikçi temsilcisi Dengi Dengine albüm öncesi yeni teklisi “Gizem”i kliplendirdi.

Platonik bir aşkın hikayesi olan “Gizem” dokunaklı sözleri, güçlü melodisi ve duygusal derinliği ile grubun özgün tarzını gözler önüne seriyor.

 Rüyayla gerçek arasında bir yerlerde…  Nihan Belgin “Ayık Olmam İstemem”i kliplendirdi

Yapımcı, yönetmen ve müzisyen kimlikleriyle sanatın farklı alanlarındaki üretimleriyle karşımıza çıkan çok yönlü sanatçı Nihan Belgin, yeni teklisi “Ayık Olmak İstemem”

Yeni üretimlerine son sürat devam eden multidisipliner sanatçı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Anadolu Psychedelic Rock müziğinin kurucularından Erkin Koray'ın unutulmaz hiti “Çöpçüler”in coverı ile usta müzisyene saygı duruşunda bulunacak..