Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 14.04.2024 07:00

Yemeksepeti Market, 5. Yılını Yüz Binlerce Hediye Dağıtarak Kutluyor

Beş yıl önce hızlı ve avantajlı market alışverişinin adresi olarak yola çıkan Yemeksepeti Market, bugün milyonlarca tüketicinin güvenilir dostu haline geldi. Ev ekonomisine sağladığı katkılar ve sunduğu çeşitlilikle dikkat çeken Yemeksepeti Market, beşinci yılını "Sepetinin 5'te 1'i bizden!" sloganı ve kullanıcılar için hazırladığı özel kampanyalarla kutluyor.
Yemeksepeti Market, 5. Yılını Yüz Binlerce Hediye Dağıtarak Kutluyor

 

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti'nin tüketicilere dakikalar içinde ve avantajlı fiyatlarla market ürünleri sunan popüler hizmeti Yemeksepeti Market, kuruluşunun beşinci yılını kutluyor. 2019 yılından bu yana Türkiye’nin 32 şehrinde yüzlerce hizmet noktası üzerinden, 5 bin çeşitten fazla ürünü kullanıcılarına ulaştıran Yemeksepeti Market, kullanıcı dostu arayüzü, geniş ürün yelpazesi ve birbirinden cazip kampanyalarıyla hizmet vermeye devam ediyor. 5 yıl boyunca sağladığı avantajlarla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Yemeksepeti Market, ev ekonomisine katkıda bulunarak Türkiye'nin dört bir yanına ulaşıyor. 

Her geçen gün ürün çeşitliliğini ve müşteri memnuniyetini artıran Yemeksepeti Market, sadece bir alışveriş platformu olmanın ötesinde, kullanıcıların zamandan ve paradan tasarruf etmesine yardımcı oluyor.

 

Yemeksepeti Marketten 5. yıla özel kampanyalar

1-5 Nisan tarihleri arasında beşinci yaşını kullanıcılarıyla kutlayacak olan Yemeksepeti Market, “Sepetinin 5’te 1’i bizden!” sloganıyla, her gün yüz binlerce hediye dağıtacak ve “Çok al az öde” kampanyalarıyla unutulmaz bir yıl dönümü deneyimi yaşatacak.

Beş yıl içinde 90 milyon kapıyı çalan Yemeksepeti Market, özellikle sıcak ve pişmiş taze ürünler, et, balık ve şarküteri, süt ve kahvaltılık gibi kategorilerdeki seçenekleri artırarak kullanıcılarına daha fazla çeşit ve fiyat avantajı sunuyor.

 

Kahvaltıların değişmez lezzeti simit

Kurulduğundan bu yana Yemeksepeti Market’ten en çok sipariş verilen ürünler fırın ürünleri, meşrubat, yerli muz, damacana su ve maden suyu olarak sıralandı. Yemeksepeti Market'in en çok sipariş alan fırın ürünleri arasında geleneksel sokak simidi zirvede yer alırken, onu baget ekmek, lezzetli kruvasan, tombul ekmek ve patatesli rulo börek takip etti. 

Beş yıl boyunca 15 milyon kez kahvaltı masalarını şenlendiren simit, Yemeksepeti Market’in en sevilen ürünlerinden biri olmayı sürdürüyor. Yemeksepeti Market’ten beş yıl boyunca kullanıcıların en çok tercih ettiği kahve çeşitleri ise Iced Latte, Iced Americano, Latte, Americano ve Flat White olarak sıralandı.

 

Fırsat ve avantajlarla geçen dolu dolu 5 yıl

Temel Gıda, Süt ve Kahvaltılık ile Ev Bakım gibi en çok tercih edilen kategorilerde, piyasadaki en uygun fiyatlarla “Günün Kahramanı” ürünlerini sunan Yemeksepeti Market, her hafta yenilenen “Haftanın Kahramanları” kampanyası ve Pazar günleri tüm kategorilerde geçerli olan %50 indirim kampanyaları ile tüketicilere önemli fiyat avantajları sağlıyor.

Hesaplı alışveriş deneyiminin yanı sıra tüm kampanyalardan tek seferde faydalanabilme imkanı sayesinde Yemeksepeti Market kullanıcıları, her hafta 100’ü aşkın farklı kampanya ile 600’ü aşkın indirimli ürün fırsatından tek seferde yararlanabiliyor.