Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Bahar YILDIRIM 13.07.2024 13:43

Yazın Enerjisini ve Şıklığını NetWork Koleksiyonuyla Gardırobunuza Taşıyın

Yaz mevsimiyle gelen enerjiyi canlı renklerle kutlayan NetWork, sıcak yaz koleksiyonuyla hem kadın hem de erkekler için birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Sıcak yaz günlerinde, geniş renk paletinden oluşan elbiseler, bikini mayo modelleri, keten dokulu alt üst takımlar dikkat çekiyor. NetWork sıcak yaz koleksiyonu ile yazın tüm enerjisini ve renklerini gardırobunuza taşımaya hazır mısınız?
Yazın Enerjisini ve Şıklığını NetWork Koleksiyonuyla  Gardırobunuza Taşıyın

NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan sıcak tonların oluşturduğu renk paleti, modern tasarımlarla birleşerek yazın enerjisini üzerinizde hissetmenize olanak sağlıyor. Şık ve zamansız tasarımlar, plaj modasının öne çıkan trendlerini örme detaylı pantolonlar, kaftan ve üstler, keten elbiseler, etekler, şortlar ve gömlekler ile yansıtıyor. Plaj modasının gözde parçalarından olan hasır çantalar ve şapkalar ise kombinlerinizi tamamlıyor.

Erkek koleksiyonunda hem deniz kenarında hem de sıcak yaz akşamlarında stil sahibi görünümlerin vazgeçilmezi olan keten gömlekler, şortlar ve pantolonlar, rahat kesimleri ve nefes alabilen kumaşları sayesinde yaz sıcaklarında konforu bir üst seviyeye çıkarıyor. Mayolar ve keten gömlekler ise plaj stilinizde tamamlayıcılarınız arasında yerini alıyor.

Stil dolu renkli bir yaz geçirmek ve NetWork’ün özel koleksiyonunu yakından incelemek için siz de seçili NetWork mağazalarına ve NetWork online adresine davetlisiniz.