Magazin 26.01.2022 04:06

Yalın'la "Unutulmaz Şarkılar"a hazır olun!

Onlarca hit'i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, "Unutulmaz Şarkılar" adını verdiği konser serisiyle 2 Mart 2022'den itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Yalın'la

Yalın’ın Zorlu PSM seyircisine unutulmaz anlar yaşatacağı konser serisinin biletleri passo.com.tr’de satışta.

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın, yepyeni bir konser serisine başlıyor. Yalın’ın görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen şarkılarını seslendireceği konser serisi, baharın ilk günlerinde Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İlk iki performansı 2 Mart ve 30 Mart’ta gerçekleşecek konserlerde Yalın, sanat hayatına yön veren ve ona ilham olan, hepimizin hayatlarında da unutulmaz anıları olan şarkıları Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde söyleyecek. 27 kişilik dev bir orkestrayla iz bırakacak anlara sahne olacak Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” konserlerinin biletleri passo.com.tr’de satışa çıktı.