Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: Musa ALİOĞLU 20.07.2024 15:02

Yakın dostlarla alışveriş

​Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yasmin Erbil, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Yakın dostlarla alışveriş

 Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan Erbil, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Güzel havanın tadını meydan katını dolaşarak çıkartan Erbil, daha sonra meydan katında bulunan bir restorana yakın dostlarının yanına geçti. Burada öğlen yemeği yiyip keyifli vakit geçiren Yasmin Erbil, restoran çıkışı kendisini görüntüleyen muhabirlere, ‘’tatilden yeni döndüm, alışveriş yapıp yeni bir tatile çıkacağım’’ açıklamasında bulundu. Sempatik tavırları ve güler yüzü ile dikkat çeken Yasmin Erbil, şık AVM tarzı ve güzelliği ile de göz kamaştırdı.

TATİL ALIŞVERİŞİ

Podyumların aranan yüzlerinden olan güzel model Şevval Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan ve bir süre burada alışveriş turu yapan güzel model, alışveriş yaparken muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdi. Tatilden döndüğünü ve tekrardan tatile gideceğini belirten güzel model, neşeli, sempatik ve kibar halleriyle dikkat çekti. Başarılı modelin güzelliği ve spor AVM tarzı ise gözlerden kaçmadı.