Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 30.07.2024 09:31

WiloTürkiye'de Üst Düzey Atama

150yılı aşkın tecrübesiyle pompa sektöründe sürdürülebilir çözümler sunan Wilo'nunTürkiye Genel Müdürlüğü görevine Duygu Erdem atandı. 2020 yılından bu yana WiloTürkiye bünyesinde Finans Müdürü olarak görev yapan Erdem, sahip olduğu birikimve deneyim çerçevesinde markanın Türkiye faaliyetlerine liderlik edecek.
WiloTürkiye'de Üst Düzey Atama

Birleşmiş Milletler tarafındandünyadaki 50 Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri arasında gösterilen Wilo, 30yılı aşkın süredir Türkiye’de çevre dostu projeleri ve yenilikçi ürünleri ileön plana çıkıyor. Türkiye'de su teknolojilerinin geleceğini şekillendiren Wilo,Türkiye operasyonlarının yönetiminde önemli bir adım atarak Duygu Erdem’iTürkiye Genel Müdürü olarak atadı. Wilo Türkiye’nin ilk kadın Genel Müdürü olanErdem, finansal yönetimdeki üstün yetkinlikleri ve başarılarıyla dikkat çektiğiWilo Türkiye’de, şirketin mali yapısının güçlendirilmesinde önemli rol oynadı.Erdem, bu yeni görevinde Wilo’nun Türkiye’deki stratejik hedeflerine ulaşmasınave operasyonel verimliliğin artırılmasına liderlik edecek. Wilo'nun globalyapılanmasında, Ocak 2024 itibarıyla Türkiye ve Orta Asya satış alanı kurulmuşve merkezinin İstanbul olması kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda, Aralık 2021'denberi Wilo Türkiye Genel Müdürü olan Altuğ Arkaya, "Türkiye ve Orta Asyaİcra Kurulu Başkanı" olarak atandı.

Mali işler alanında 20 yılıaşkın deneyime sahip olan Duygu Erdem, elektronik, gayrimenkul, teknolojisektörlerinde faaliyet gösteren uluslararası firmalarda görev aldı ve finansalsüreçlerin iyileştirilmesi ile mali performansın artırılması konularında önemlikatkılar sundu. Lisans hayatına Orta Doğu Teknik Üniversitesi EkonomiBölümü'nde başlayan Duygu Erdem, lisans eğitimini tamamladıktan sonraİngiltere’de University of Liverpool'da İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı.