Kitap Kaynak: SEMA SEZEN 17.09.2024 13:40

WE GOOD şimdi tüm digital platformlarda

Global müzik dünyasının yükselen Türk yıldızı INJI, yeni EP'si "WE GOOD" ile şimdi tüm dijital platformlarda. Cuma günü (13 Eylül) yeni EP'sinin yayınlanmasının hemen ardından ABD/Avrupa Turnesine Los Angeles'tan start veren INJI, 22 ayaklı dünya turnesi kapsamında BKM Organizasyonu ile 3 konser için de Türkiye'ye gelecek.
WE GOOD şimdi tüm digital platformlarda

INJI “WE GOOD” adlı 5 parçadan oluşan yeni EP’sinde hepimize göz kırparak ve gülümseyerek hayatın kaosuna karşı koymaya davet ediyor!

 

EFSANE MÜZİSYEN NILE RODGERS’TAN 
YÜKSELEN TÜRK YILDIZ  INJI’YE BÜYÜK DESTEK

“WE GOOD” adlı EP'nin odak parçası "SEXY 4EVER"da, müzik ikonu, birden fazla Grammy ödülü sahibi Nile Rodgers yer alıyor. "SEXY 4EVER" adlı parça aynı zamanda INJInin, yaşlanmaya yönelik toplumsal baskılara cesur tepkisi ortaya çıktı. Şarkı, Rodgers'ın efsanevi etkisiyle mesajını güçlendiriyor: INJI, Rodgers gibi 70'li yaşlarının ötesinde seksi ve başarılı kalmayı planlıyor!

 

Rodgers, Daft Punk’un bol ödüllü, müzik listelerini kasıp kavuran Random Access Memories albümünün ilk single’ı olarak yayınlanan ve Pharrell Williams’ın da yer aldığı GET LUCKY adlı parçada ikonik nabız atan gitar riff'ini çaldı. Nile Rodgers, birden fazla Grammy ödülü kazanmış bir müzisyen, besteci, aranjör, gitarist ve CHIC grubunun kurucu ortağıdır. Ayrıca, Nile popüler müzik tarihinin en etkili yapımcılarından biri olarak kabul edilir ve Madonna, David Bowie, Duran Duran, Diana Ross ve en son olarak Daft Punk gibi sanatçıların kariyerlerindeki en büyük hitlerden bazılarını üretmiştir.

 

INJI, kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşan ve TikTok listelerinde hakimiyet kuran cesur "GASLIGHT"parçasıyla solo kariyerine başladı. "BELLYDANCING" adlı single’ı ile 56,5 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı, dünya çapında büyük çalma listelerinde zirveye yerleşti ve ilk haftasında 300.000'den fazla Shazamlandı.

 

WE GOOD TRACKLIST

  1. NICE TO MEET YA (feat. Flyana Boss)
  2. GIRLZ
  3. PEPSI COLA
  4. SEXY 4EVER (feat. Nile Rodgers)
  5. ROT

 

INJI DÜNYA TURNESİ KAPSAMINDA BKM ORGANİZASYONU İLE 
3 KONSER İÇİN TÜRKİYE’YE GELİYOR

 

 

Kuzey Amerika, Ingiltere, Türkiye ve Avrupa’da toplamda 22 şehirde müzikseverlerle buluşacak olan INJI, BKMOrganizasyonu ile 10 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall’de, 11 Ekim İzmir Ooze Venue’de ve 12 Ekim’de İstanbul Dorock XL/ Kadıköy’de olacak.

 

Enerjisi ile coşkunun tavan yapacağı, sahnede adeta inci gibi parlayan INJI'nin bol bol dans edeceğiniz Türkiye konserlerini kaçırmayın…