Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 24.03.2024 19:13

VODAFONE PAY MÜŞTERİLERİ İSTANBULKART'A BAKİYE YÜKLEDİKÇE KAZANIYOR

Vodafone, Mart ayına özel yeni bir kampanya düzenliyor. Ay boyunca Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan ve "Ulaşım Kartına Bakiye Yükleme" özelliğini kullanarak İstanbulkart'ına ilk kez bakiye yükleyen Vodafone müşterileri 50 TL, Vodafone FreeZone'lu gençler ise 100 TL nakit iade kazanıyor.
VODAFONE PAY MÜŞTERİLERİ İSTANBULKART'A BAKİYE YÜKLEDİKÇE KAZANIYOR

 Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine inovatif ödeme çözümleri sunmaya devam ediyor. Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan ve “Ulaşım Kartına Bakiye Yükleme” özelliğini kullanarak İstanbulkart’ına ilk kez bakiye yükleyen Vodafone müşterileri 50 TL, Vodafone FreeZone’lu gençler ise 100 TL nakit iade kazanıyor. 

 

Mart ayından önce Vodafone Pay’e kayıtlı olan ve İstanbulkart’ına bakiye yükleyen Vodafone müşterileri, 250 TL’ye kadar bakiye yüklediklerinde, yükledikleri bakiyenin %10’u kadar; 250 TL ve üzeri bakiye yüklediklerinde ise 25 TL nakit iade kazanıyor. Diğer yandan, Vodafone Pay’e kayıtlı olan ve  İstanbulkart’ına bakiye yükleyen Vodafone FreeZone’lu gençler 250 TL’ye kadar bakiye yüklediklerinde, yükledikleri bakiyenin %20’si kadar; 250 TL ve üzeri bakiye yüklediklerinde ise 50 TL nakit iade kazanıyor. 

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirirken her zaman inovatif bakış açısıyla hareket ediyoruz. Telekomünikasyon ve finansal teknoloji sektörlerinin güçlü yanlarını bir potada eriterek müşterilerimize değer katmaya devam ediyoruz. Vodafone’un Türkiye'nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni kampanyamızda, Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan ve ‘Ulaşım Kartına Bakiye Yükleme’ özelliğini kullanarak İstanbulkart’ına ilk kez bakiye yükleyen müşterilerimize 50 TL, Vodafone FreeZone’lu gençlere ise 100 TL nakit iade kazandırıyoruz. Vodafone olarak, mobil finansal hizmetler alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 

Mart sonuna kadar geçerli

 

Mart sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Vodafone Pay müşterilerine tek seferde en fazla 25 TL, Vodafone FreeZone’lulara ise 50 TL ödül yüklemesi yapılıyor. Kazanılan nakit iade, harcama yapılan ayı takip eden ayın ilk 14 gününde Vodafone Pay Kart’a yükleniyor. Kazanılan nakit iade, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabiliyor. Hediye yüklenecek tarihler arasında kullanıcının hesabında en az 1 adet Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerekiyor. 

 

Abonman dışı yükleme yapılabiliyor

 

Kampanyandan abonman yüklemesi yaparak yararlanmak için İstanbulkart uygulaması üzerinden Vodafone Pay Fiziksel ya da Sanal Kart ile bakiye yüklemesi yapılması gerekiyor. Kampanyadan abonman dışı yükleme yaparak yararlanmak için Vodafone Pay Fiziksel ya da Sanal Kart’ı kullanarak Vodafone Pay uygulaması üzerinden bakiye yüklemesi yapılması gerekiyor. 

 

Hediye dakika veriliyor

 

Müşteriler, kampanyadan ayda yalnızca 1 kez faydalanıyor. Kampanyadan yararlanan müşterilere bir gün geçerli 60 dakika hediye tanımlanıyor. Birden fazla kampanyadan yararlanan müşterilere de toplam 60 dakika hediye faydası veriliyor. Aylık bakiye yükleme limiti dolan müşterilere kazandıkları hediye bir sonraki ayın ilk günü yükleniyor.