Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 15.04.2024 14:04

Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista'yı Kahveseverlerle Tanıştırıyor

Dünyanın dört bir yanından sürdürülebilir tarım tekniği kullanılarak yetiştirilen 30'dan fazla kahve seçeneğini Vertuo sistemiyle kahve tutkunlarıyla buluşturan Nespresso, yeni Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista ile sütlü kahve deneyimini bir adım öteye taşıyor.
Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista'yı Kahveseverlerle Tanıştırıyor

Nespresso, yenilikçi teknolojiye sahip yeni nesil kahve sistemi Vertuo serisinin heyecanla beklenen yeni üyeleri Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista’yı sütlü kahveseverlerle tanıştırıyor. Original sisteminden tamamen farklı bir stille, kahveyi tek tuşla hazırlayan Vertuo’nun sütlü tarifler için tasarlanan modelleri Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista, kahve keyfini günün her anında yaşatıyor. 

Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista, Ristretto’dan Caffè Latte’ye, Cold Brew’dan 535 ml’lik paylaşımlı Carafe’a birçok farklı tarifi tek tuş kolaylığında hazırlama seçeneği sunuyor.  Bu iki makine, ipeksi ve kremamsı köpüğüyle yumuşak içimli yoğun kahveler sunmakla birlikte aynı zamanda sütlü kahve tarif seçeneklerini ev konforunda keyifle yudumlamanızı sağlıyor. Vertuo Lattissima, entegre süt çözümü özelliğiyle lezzetli sütlü kahve tariflerini tek bir dokunuşla hazırlıyor. Kahve çeşitliliği ve fincan boyutu seçenekleri sayesinde kahve tüketim alışkanlığını her geçen gün zenginleştiriyor. Barista profesyonelliğinde kahve hazırlamak isteyenlerin favorisi olacak Vertuo Creatista, sütlü tarifler için geliştirilmiş entegre buhar çubuğuyla köpüklü Cappuccino, Flat White, Caffè Latte ve Latte Macchiato’nun keyfini doruğa çıkarıyor. 3 farklı süt sıcaklığı ve köpük seviyesi, kahveyi latte art ile kişiselleştirme fırsatı sunuyor. Coffee Creations modu, süt bazlı ve buzlu tariflerde daha konsantre bir Nespresso lezzeti için kahveyi Espresso boyutunda hazırlıyor. Paslanmaz çelik tasarımıyla mutfak dekorasyonuna şık bir dokunuş katıyor.   

Vertuo’nun akıllı barkod sistemi, yoğun, pürüzsüz ve katmanlı bir tat için en iyi Arabica ve Robusta çekirdeklerini içeren Nespresso kapsüllerini tanıyarak farklı damak tatlarına uygun içime hazırlıyor. Kahveseverlerin kahve hazırlama ve içim anlarını konfor ve çeşitlilikle buluşturan Nespresso, farklı renk alternatiflerinde Vertuo Next ve Vertuo Pop kahve makinelerinin ardından Vertuo Lattissima ve Vertuo Creatista ile değişen tüketim alışkanlıklarına uygun alternatifler sunuyor.