Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 17.04.2024 16:33

Veri Analiz Şirketi Onayladı: 2024 Yılında 6.3 Milyondan Fazla İndirme ile, Binance FinTech Uygulamaları Arasında Bir Numara

2024'ün ikinci çeyreği başlarken, kripto endüstrisi dikkate değer bir ivmeyle yükselmeye devam ediyor. Bu ölçütler arasında, benimseme ve kullanım artışının göstergeleri belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Mart ayının başlarında, ticaret hacmi açısından dünyanın önde gelen küresel kripto varlık borsası Binance, önemli net girişler gözlemledi ve platformda tutulan kullanıcı fonlarının değeri 100 milyar doları aşarak önemli bir kilometre taşına daha imza attı.
Veri Analiz Şirketi Onayladı: 2024 Yılında 6.3 Milyondan Fazla İndirme ile, Binance FinTech Uygulamaları Arasında Bir Numara

Hızla gelişen dijital varlık alanında, kullanıcıların seçim yapabilecekleri birçok hizmet sağlayıcısı bulunurken, her platform olumlu endüstri dinamiklerinden eşit derecede yararlanamayabilir. Ancak, 2024 yılında, Binance, kripto ve Fintech servis sağlayıcıları arasında lider olarak öne çıkıyor. Özellikle mobil uygulama indirmeleri açısından yılın ilk çeyreğinde 6.3 milyondan fazla indirilen Binance, endüstri lideri olarak pozisyonunu sağlamlaştırdı.

 

Ayrıca, dijital analiz şirketi Sensor Tower'ın sağladığı verilere göre, aynı dönemde Binance'in uygulama indirmeleri en yakın rakibini %21'den fazla aşarak diğer büyük kripto hizmet sağlayıcı platformlar ile arasındaki farkı daha da belirginleştirdi.

 

Binance Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, "Binance uygulamasının olağanüstü performansı, iki temel faktöre bağlanabilir: uygulamanın kapsamlı ve kullanıcı dostu tasarımı, ve dünya genelindeki kullanıcıların Binance markasına duyduğu güven," dedi. Eldoğan, ABD'de spot Bitcoin spot ETF'lerin onayını takiben yaklaşan Bitcoin halvingi bekleme sürecinde, Binance uygulamasının, kripto meraklıları ve yeni gelenlerin tercih ettiği seçenek olduğunu vurguladı.

 

Binance'ın kullanıcı merkezli kültürünün temeline bağlı olarak tasarlanan uygulama, kripto varlık ve finansal piyasalarındaki her seviyeden kullanıcıya hitap eden sorunsuz ve sezgisel bir arayüz sunar. Mobil uygulama aracılığıyla Binance’i indiren kullanıcılar spot, P2P, Earn, Binance Square ve Web3 cüzdanı gibi bir dizi hizmete erişebilirler.

 

Binance, dünya genelinde 186 milyondan fazla kullanıcı tarafından güvenilen dünyanın önde gelen blockchain ekosisteminin giriş kapısı olarak hizmet vermektedir. Eşsiz likidite ile, 1,800'den fazla parite ve 400'den fazla dijital varlık ile işlemleri kolaylaştırır. Binance uygulamasının geniş kapsamlı benimsenmesi, kripto endüstrisinin geleceğini şekillendirmedeki önemli rolünü vurgular. Bu güçlü benimseme eğilimlerini yansıtan istatistiklerle, 2024'ün ilk aylarında Binance uygulamasının hakimiyeti, gelişmekte olan ve güçlenen bir topluluk için sağlam bir temel oluşturarak, Binance’in ilk bir milyar Web3 kullanıcısına ulaşma hedefine doğru atılan önemli bir adımdır.