Vakıf Katılım web
Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.06.2024 01:01 Güncelleme: 22.06.2024 08:48

Vali Gül, Sarıyer'deki ziyaretlerini sürdürüyor

İstanbul Valisi Davut Gül, Sarıyer'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Vali Gül, Sarıyer'deki ziyaretlerini sürdürüyor

İstanbul Valisi Gül, Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'ndeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Marmaracık Gençlik Kampı'nı ziyaret etti.

Zekeriyaköy Spor Tesisi inşaat alanı ve Rumelifeneri Topçu Kalesi'ni de ziyaret eden Vali Gül, tarihi kalenin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Gül, Demirciköy Mahallesi'nde bulunan Demirciköy Doğada Yaşam Okulu'nu ziyaret etti. Okul ziyaretinin ardından Demirciköy Milyon ve Uzunya Plajlarını da ziyaret eden Vali Gül, incelemeler yaparak denetimlerde bulundu.

Ardından Kilyos Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek görevli personelle bayramlaşan ve denetleme defterini imzalayan Vali Gül'e, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile İl Jandarma Komutanlığı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu eşlik etti.

Sarıyer'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gül, vatandaşların bayramını kutlayarak sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Kilyos (Kumköy) Mahallesi'nde; Kilyos Plajı ile Tırmata Plajı'nı ziyaret ederek plajda inceleme ve denetimlerde bulunan Vali Gül, yetkililerden devam eden çalışmalar ve düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

Vali Gül, Gümüşdere Mahallesi'nde, örtü altı sera yetiştiriciliğinin yapıldığı alanı ziyaret ederek yetiştiricilik sistemi hakkında bilgi aldı, sonrasında, yapımı tamamlanmak üzere olan okul inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

İstanbul Valisi Gül, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramını kutladı, sorun ve taleplerini dinledi.

Günün ilerleyen saatlerinde Sarıyer sahillerinde incelemeler yapan Vali Gül, Gümüşdere ve Kısırkaya Mahallesi'ndeki plajlarda denetimlerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Gül, Sarıyer ilçesi Uskumruköy Mahallesi'nde; Sarıyer-Kilyos Tüneli şantiyesi, IC İçtaş İnşaat tarafından yapımına başlanan 24 Derslikli İlkokul ve Anaokulu inşaat alanı ve Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi olarak planlanan arazide incelemelerde bulundu.

Gün sonunda Sarıyer'in Zekeriyaköy Mahallesinde; Zekeriyaköy Polis Merkezi ile Zekeriyaköy Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Gül, görevli personelle bayramlaşan ve denetleme defterini imzaladı.