Magazin 26.01.2022 05:00

"UZAYA GİTMEYE GEREK YOK. ZATEN UZAYDAYIZ"

Hülya Avşar, önceki akşam Yeniköy'de görüntülendi.

Gazetecilerle sohbet eden Avşar’a konserlerinin yoğunluğu  sorulması üzerine “Konserlerim devam ediyor. Kalabalık ve yoğun geçiyor, biletlerim tükeniyor. Hatta kavgalar oluyor, o yüzden bende her hafta konser veriyorum” dedi. NFT (Dijital blok zinciri defteri)’ye proje yapacağını söyleyen sanatçı, “Bu NFT projesi çok enteresan bir şey, Dünya çok garip bir yere gidiyor. Dijital de her şeyinizi satıyorlar, adapte olmaya çalışıyorum. Dijital arsalar alınıyor, satılıyor uzaya gitmeye gerek yok uzaydayız zaten” diyerek espri yaptı.

“OFF BU NE GÜZEL GÖRÜNTÜ DEDİM

Son dönemde Gülşen’e yapılan kıyafet eleştirilerine ise Gülşen’e destek veren Avşar Kızı, “Gülşen sonuna kadar haklı. Tamamen kendi insiyatifinde her şey, kimse karışamaz. Sahne şov yeridir. Gülşen’in de vücudu çok güzel, şarkıları güzel, sesi güzel, kendi güzel. Ben açıkçası off bu ne güzel görüntü dedim ama bazı insanlara fazla gelmiş olabilir” dediği sırada İzzet Yıldızhan’ın sorulması üzerine, “Aman aman aman, bana onu sormayın” diyerek aracına yöneldi. 

“SAZANLAR DİYORUM”

Gazetecilerin “Simit yeriz yorumunuz çok tartışıldı. Hatta Şafak Sezer mangalda simit kızartarak sizi Ti’ye aldı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Avşar “Sazanlar diyorum, başka bir şey demiyorum” diyerek uzaklaştı.