Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 27.03.2024 15:05

Unutulmaz bir bayram tatili

Misafirlerine eşsiz bir bayram tatili deneyimi sunmaya hazırlanan Ela Excellence Resort Belek; tatil boyunca sürecek olan eğlenceli şovları ve konserleriyle bayram ruhunu doyasıya yaşatmaya hazırlanıyor.
Unutulmaz  bir bayram tatili

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otel olan Ela Excellence Resort Belek; 15 yılı aşkındır Türk turizminde öncülük ettiği yeniliklerle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi vadediyor. Ramazan Bayramı boyunca misafirlerine özel şovlar ve gösterilerle unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan Ela Excellence Resort Belek, 8-14 Nisan tarihlerindeki bayram programı ile misafirlerine tatilin her anında sınırsız eğlence sunuyor. 

Yemeği sanata dönüştüren şefleriyle gastronomi alanında da misafirlerine eşsiz tatlar sunan Ela Excellence Resort Belek, dünya mutfaklarından birçok lezzeti konukları ile tatilde buluşturmaya hazırlanıyor.

Uzman terapistlerin hizmet verdiği huzur dolu süitlerde doğal ve otantik bir ortamda hem ruhu hem de bedeni iyileştiren ElaZen Spa ise doğaya saygılı ve vegan ürünler eşliğinde eşsiz welness hizmetiyle misafirlerini eğlendirirken dinlendiriyor. Doğa’nın canlandırıcı gücüyle misafirlerinin zihnini, bedenini ve ruhunu iyileştiren ElaZen Spa, çocuklar için de özel masaj hizmetiyle misafirlerine tatilden daha fazlasını sunuyor. 

Huzur dolu bir ortamda, her gün doyasıya eğlence…

Bayrama özel farklı konseptlerde etkinlikler hazırlayan Ela Excellence Resort Belek’te bayramın ikinci günü büyüleyici sesleriyle tanınan Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası sahne alırken bayramın birinci ve üçüncü günlerinde Bodrum’un en sevilen seslerinden Elif İşçen enerjik sahne performansı ile misafirlere Excellence bir bayram yaşatacak. Ege taverna kültürünü Türkçe parçalarla harmanlayan Kalisperas ise eşsiz performansıyla bayram boyunca unutulmaz akşamlarda eşsiz bir deneyimi sunacak.

Ela Excellence Resort Belek, arife günü jazz müziğinin duayeni Dilek Taş ile napoliten bir müzik ziyafeti sunarken, bayramın birinci günü kanun, ut, kemençe, tambur ve keman enstrümanlarıyla ve tamamı akademisyenlerden oluşan bir ekip Türk Sanat Müziği ile akşam yemeklerine eşlik edecek.  Arife ve bayramın üçüncü gününde Oksay Nejat’ın kendine has coverları ve özel sesi ile misafirlerine keyifli anlar yaşatırken bayram boyunca Antalya’nın sevilen gruplarından Taksis ise yerli ve yabancı benzersiz coverlarını misafirlere sunacak. Bayramın ikinci günü ise farklı tarzlarıyla öne çıkan Dj Hang Drum’un özel performansı ile sahnede olacak.

Bayram tatilini çocuklar için de unutulmaz kılmaya hazırlanan Ela Excellence Resort Belek, bayramda çocuklara renkli etkinlikler, yaratıcı atölye çalışmaları, oyunlar ve eğlenceli aktiviteleriyle dolu dolu bir program sunmaya hazırlanıyor. 

Aile ve çocuk konseptinde yeniliklere öncü olan Ela Excellence Resort Belek, çocukların güvenlikli bir ortamda doyasıya eğlenebilmesini mümkün kılıyor. Çocuklar için özel tasarlanan ısıtmalı aquaparkıyla öne çıkarken, birbirinden keyifli atölyeleri, etkinlikleri ve özel çocuk festivalleriyle tatil boyunca eğlenceyi doruklarda yaşatıyor. Ünlü Tayfa İstanbul ekibiyle çocuklara unutulmaz bir tatil eğlencesi yaşatan Ela Excellence Resort Belek, maske atölyesiyle de eğitici ve eğlenceli anlar yaşatıyor.