Kültür Sanat Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 26.07.2024 11:00 Güncelleme: 26.07.2024 13:42

Ünlü rapçi Motive, "Die 4 Hype" konserini son kez İstanbul Festivali'nde gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en çok dinlenen rap sanatçılarından Motive, ilk olarak İstanbul Festivali'nde Die 4 Hype konseptiyle başladığı konser serisinin sonuncusunu yine İstanbul Festivali'nde gerçekleştirecek.
Ünlü rapçi Motive, "Die 4 Hype" konserini son kez İstanbul Festivali'nde gerçekleştirecek!

14 Ağustos’ta ikinci kez İstanbul Festivali sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanan rap dünyasının sevilen ismi Motive, Die 4 Hype konseptli son konserini İstanbul Festivali’nde gerçekleştirecek.

Motive, Die 4 Hype konserinde ilk kez İstanbul Festivali’nin ikinci yılında 100 binden fazla kişiyle buluşturmuştu. Sahne şovlarıyla rap müzik tutkunlarını etkileyen konseptin detaylarını Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Die 4 Hype’ın ilk afişini sosyal medya hesabında paylaşarak takipçilerini konsere davet eden Motive, ‘’Die 4 Hype’ın ilk konseri 4 Ağustos’taydı. İlk afişi de buydu, sanki dün gibi. Şimdi ise yenisi 14 Ağustos’ta. Bizim için Die 4 Hype için hazırladığımız dördüncü ve son konseri olacak. Bu konsepti kaçıranlar üzülüyor o yüzden daha erken paylaşıyorum ki gerçekten izlemek isteyenler yetişebilsin. Konseri yeni albümün introsuyla açıyoruz. Yine kendine has bir konseptle.’’

2023 yılında 800 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Festivali, bu yıl 2-18 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da yüz binlerce ziyaretçisini 17 gün boyunca en sevilen sanatçılarla buluşturacak.

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor.