Magazin Kaynak: Özlem BABACAN 30.07.2024 08:30

Ünlü Müzisyen Gökçe'den İddialı Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Gökçe, Selim Akar'ın youtube da yayınlanan "Selim Akar Sorarsa" isimli programına geçtiğimiz hafta konuk oldu. Ünlü müzisyen iddialı açıklamalar yaptı.
Ünlü Müzisyen Gökçe'den İddialı Açıklamalar

Ailem diğer şarkıcılar gibi olmamamla gurur duyuyor. “Sen bu fiziğini kullanmadın,  magazin gülü olmadın, bizi utandırmadın” diyor ve çok gurur duyuyorlar. Babam diyor ki; “müziğinle ol sadece şarkınla bir şey olmazsan da olma. Azıcık olsan da azıcık ol.


POPÜLARİTE VE BAŞARI KARIŞTIRILIYOR.

Bizim ülkede popülarite ile başarıyı karıştırıyorlar. Sen çok popülersin ama hiçbir şarkın yok. Bu popüler değil ama çok iyi besteleri var. 

Benim karakterim aykırı bu işin raconuna. Özgürlüğümün gitmesi ve yüzümün çok yıpranması da istediğim bir şey değil. 17 yaşındayken oturduğum o mekânda hâlâ oturup arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Bundan çok memnunum. Genelde şöyle oluyor oluyor Rus mu? Turist mi? Gökçe mi? Gökçe miyim, değil miyim? Emin olamıyorlar. Şarkımı bilen milyonlarca insanın yanından geçiyorum belki de beni turist zannediyorlar bu benim çok hoşuma gidiyor. Bu benim özgürlük alanım.