Beyaz Perde Kaynak: Sema SEZEN 21.08.2024 13:07

Üj Bej Harfliler filmi seyirci ile buluşmak için gün sayıyor

Oğuzhan Yılmaz'ın yazıp yönettiği Üj Bej Harfliler filmi 28 Ağustos Çarşamba saat 21:15 de seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.
Üj Bej Harfliler filmi seyirci ile buluşmak için gün sayıyor

Oyuncuların ve ekibin katılımıyla ilk kez sinemaseverlerin karşısına çıkacak filmin galası Edirne Erasta Cinemarine sinemasında yapılacak.

Aykut Uzer, Yiğit Koçak, Oğuzhan Yılmaz, Melike Adalı, Can Vatansever, Serenat Özel, Yüksel Bayram, Uğur Özkaya, Zerefşan Yılmaz’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Üj Bej Harfliler filmi 30 Ağustos’ta vizyona girmeden önce 28 Ağustos Çarşamba günü Erasta Cinemarinesinemasında galasını yapmaya hazırlanıyor.
 
Filmin konusu:
 
Hasan ve İsmail kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen iki Trakyalı kafadardır. Gömü işleri peşinde koşarlar. Hasan’ın tek amacı gömüden para kazanıp traktör almak ve evlenebilmektir. İsmail ise haytalık peşindedir ve vaktini kızlara hava atarak geçirir. Bir gün Hasan, İsmail sayesinde bir gömüden haberdar olur. İstanbul’dan tanıdığı Hakan’ı çağırır. Üç kafadarın amacı gömüyü bulmak ve İstanbul’a götürüp satmak olur. Tamamen birbirinden farklı karakterlere sahip bu üç kafadar gömüyü bulurlar. Konaklamak için bir otel seçerler. Seçtikleri otelde hepsinin bilincinin kendilerine oynadığı oyunla hayaller görürler. Otelin sahibi resepsiyonist ve onun arkadaşları, garip midyeci ve otelde gerçekleşen fantastik olaylar üç kafadarın sanrıları ile birleşince içinden çıkılmaz gülünç bir hal alır. Bu macera onları nereye götürecektir.
 
Üj Bej Harfliler, 30 Ağustos itibari ile Stageorg dağıtımıyla sinemalarda!