Magazin Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 27.05.2024 09:15

Uğur Aslan: Eşim ile aynı projede yer almak dezavantaj

Oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan, başrolünde olduğu 'Afara' gösterisi ile geçtiğimiz akşam Ataşehir Palladium AVM'nin gelenekselleşen festivalinde yaza merhaba etkinliğinde sahne aldı.
Uğur Aslan: Eşim ile aynı projede yer almak dezavantaj

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan “Hayatımda ilk kez bir alışveriş merkezinde sahne alacağım. Benim için de ayrı bir deneyim olacak.” dedi. 3 sezon boyunca KanalD ekranlarında reyting rekorları kıran ‘Yargı’ dizisinde Eren Komiser’i canlandıran Aslan, dizinin final yapması hakkında da konuştu. Aslan “Maalesef finalimiz var. Maalesef diyorum çünkü çok buruk hissediyoruz hepimiz. 3 sene boyunca aile olduk. Garip bir hüzün doluyor içime. Son sahneyi çektiğimizde hepimiz beraberdik, Sema (Ergenekon) ve benim ayrı bir heyecanımız vardı. Ortanca kızımızın mezuniyet töreni vardı o saatlerde. İki arada bir derede kaldık. O yüzden final zamanı tam birlikte olamadık ama final gecesi hep birlikte hasret gidereceğiz. İzleyicimiz ile beraber izleyeceğiz. Depremzede çocuklara burs olarak gidecek geceden gelen gelir. Gelmeyenler bile bilet aldı sağ olsunlar ” dedi. Basın mensuplarının “Eşiniz Sema Hanım ile aynı projede yer almanızın avantajları ve dezavantajları neler oldu?” sorusuna Aslan “Eşim ile aynı projede yer almak dezavantaj. Çok yoğun dönem geçirdiğim zaman Sema’ya bir gün çok yorulduğumu söyledim. Bana çok kızdı. “Benden imtiyaz mı bekliyorsun?” dedi. Asla öyle düşünmüyordum ben de zaten. Bir gün konserde fenalaşmıştım, konser sonrası “Sen benim kocamsın. Hep iş hep iş. Seni dinlendireyim.” dedi. Sonra dizinin en uzun bölümünü yazdı bana. Ben de sitem edince “Ben seni yazmıyorum, Eren Komiser’i yazıyorum.” diyip güldü.” dedi. 

‘DEPREM MESELESİNE KAFAYI FAZLA TAKTIM’

Müzik çalışmalarından da bahseden Aslan “Benim hikayesini kurguladığım bir projem var. Deprem meselesine kafayı fazla taktım. Özellikle orada oluşan mağduriyetler, sıkıntılar, stresler. Ama en önemlisi de insanın o felaket anında duyduğu o hassasiyetim gelişti. Oraya vurgu yapmak amacı ile 3 tane şarkı yaptım.  Onlardan bir hikaye kurgulayıp servis etmek istiyorum. Temmuz ayının başı gibi yayınlamayı düşünüyorum.” dedi. Röportaj sonrası sahneye çıkan Aslan’ı yaklaşık 1500 kişilik bir seyirci kitlesi izledi. Aslan, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.