Konya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.01.2024 14:00 Güncelleme: 24.01.2024 14:15

Tuzlukçu Başkanı Akbuğa'dan Başkan İduğ'a ziyaret

Konya Tuzukçu Belediye Başkanlığını yürüten ve 2024 yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Nurettin Akbuğa, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u ziyaret etti.
Tuzlukçu Başkanı Akbuğa'dan Başkan İduğ'a ziyaret

Bornova Belediyesi ile kardeş belediye olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Konya Tuzlukçu Belediyesi’nde üç dönemdir başkanlık görevini yürüten ve yeniden aday gösterilen Nurettin Akbuğa, “Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un desteklerini aldık, bilgi ve becerilerinden yararlandık, Bornova’ya katmış olduğu vizyondan çok esinlendik. Bu sayede biz de ilçemize çok katkı sağladık.” dedi.

Başkan İduğ’un kiralık olan araç filosunu satın alarak bünyesine dahil edip fuzuli harcamaların önüne geçtiğini belirten Akbuğa, “Sosyal projelerle kültürel projelerle Bornova’ya ivme kazandırdı. Kendisini tebrik ediyoruz.” diye konuştu. Akbuğa, Başkan İduğ’u yeniden aday olarak görmek istediklerini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da Tuzlukçu Belediye Başkanı Akbuğa’ya teşekkür ederek, “Bu beş yıllık dönem içerisinde İzmir’de bir deprem yaşadık, pandemi yaşadık. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde görev aldık. Kardeşlik görevimizi bu dönem içiresinde diğer illerde, ilçelerde ihtiyaç olan yerlerde daha fazla yerine getirmeye çalıştık. Çünkü ulusal bir sorun yaşandı.” ifadelerini kullandı.