Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.08.2024 20:00 Güncelleme: 19.08.2024 22:44

Tuzla'da 'yerinde çözüm ekibi' vatandaşların sorunlarını dinliyor

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, "yerinde çözüm ekibi" ile Tuzla'nın her mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümleri hayata geçiriyor
Tuzla'da 'yerinde çözüm ekibi' vatandaşların sorunlarını dinliyor

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl öncülüğünde çözüm odaklı, iletişimi merkeze alan belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen 'Yerinde Çözüm' ekibi saha çalışmalarına başladı. Başkan Eren Ali Bingöl, ekibin saha çalışmalarına başlamasıyla birlikte, mahalle muhtarları ve belediye başkan yardımcılarıyla mahallelerde incelemelerde bulundu.

Şifa Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek etkili ve hızlı hizmet sunan’ Yerinde Çözüm’ ekibiyle yolcu minibüslerini denetleyen Eren Ali Bingöl, vatandaşlarla sohbet etti. Minibüslerin kapasitelerini aşıp aşmadıklarına bakarak, klimaların açılıp açılmadığını yolculara sordu.

İlçe genelindeki taksi duraklarına ilişkin çalışmalarının da olduğunu ifade eden Başkan Eren Ali Bingöl, projenin tek prototip olacağını ve tüm Tuzla'da uygulamayı planladıklarını kaydetti.

Bölgeye yeni yapılması planlanan lise ile ilgili de bilgiler veren Eren Ali Bingöl, konuya ilişkin vatandaşlara "Şimdilik bir lise için arsa geliştirdik. Arsa sahibi ile de görüşüldü.  6 ay içerisinde planları tamamlanacak. Bağışçısı da bulundu." açıklamasını yaptı.