Halkbank web
Ekonomi Kaynak: UĞUR ONUR URHAN 05.08.2024 13:00 Güncelleme: 05.08.2024 14:04

Turna.com, ürün yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcılığına Yunus Hayal'i atadı

Türkiye'nin yenilikçi seyahat platformlarından Turna.com, sektörün deneyimli isimlerinden Yunus Hayal'i Ürün Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPO) olarak stratejik yönetim ekibine dahil etti.
Turna.com, ürün yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcılığına Yunus Hayal'i atadı

Seyahat sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Yunus Hayal, özellikle otel ve konaklama hizmetleri alanındaki uzmanlığıyla tanınıyor. Dünya'nın en büyük otel sağlayıcılarından HotelBeds’de EMEA Bölgesel Satış Direktörlüğü görevini üstlenen Hayal, aynı zamanda Jolly Tur’da Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda da uzun süre başarılı çalışmalar yürüttü. Hayal, son olarak Paximum’da ticaret direktörü olarak görev alıyordu.

"Akıllı Uçuş," "Kart Puanları ile Seyahat," ve "Koşulsuz Bilet İptali" gibi inovatif hizmetler sunan Turna.com, Hayal’in katılımıyla konaklama alanındaki ürün ve hizmet yelpazesini genişletmeyi ve bu dikeydeki stratejisini güçlendirmeyi amaçlıyor. 

Turna.com CEO’su Kadir Kırmızı, Yunus Hayal’in aralarına katılmasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Yunus Hayal’in ekibimize dahil olması, seyahat çözümlerimizin daha entegre ve kapsamlı bir şekilde sunulmasını sağlayacak. 2024 yılının başından itibaren çalışan sayımızı iki katına çıkardık ve Manivela Ventures’tan aldığımız yatırımla büyüme hedeflerimizi daha da yukarıya taşıyoruz. Ekibimizi en iyilerle güçlendirerek, müşteri deneyiminde iddialı olma konusundaki hedefimizi sürdürüyoruz.

Ulaşım alanındaki güçlü konumumuzu konaklama ve diğer seyahat hizmetleriyle entegre ederek, müşterilerimize tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılama imkanı sunacağız. Yunus Hayal gibi sektörün en iyileriyle çalışmak, bu vizyonumuzu hayata geçirmemizi sağlayacak. Yakın gelecekte ekibimize başka önemli katılımlar da yapmayı planlıyoruz.”

Yunus Hayal, Turna.com ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

 “Turna.com’un vizyonu ile seyahat sektöründe edindiğim deneyimleri birleştirerek, yenilikçi ve müşteri odaklı çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu benim için yeni ve heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Türkiye’de otel dağıtım kanallarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflerken, aynı zamanda yurt dışına açılmayı da planlıyoruz. Bu doğrultuda, Turna.com’un sektördeki güçlü konumunu daha da ileriye taşımak ve müşterilerimize benzersiz seyahat deneyimleri sunmak için çalışacağız. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

Dinamik seyahat ve turizm sektöründe hızlı bir büyüme gösteren Turna.com, 2024 yılında ses getiren üst düzey atamalar yapmaya devam etmeyi planlıyor.