Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 13.07.2024 11:04

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bilyoner Urla Spor Tesisi Açıldı

TSYD Urla Spor Tesisi, sporun farklı alanlarında hayata geçirdiği sponsorlukları ve destekleriyle ön plana çıkan Bilyoner'in katkılarıyla yenilendi
Türkiye Spor Yazarları Derneği Bilyoner Urla Spor Tesisi Açıldı

Sporu ve eğlenceyi buluşturan şans oyunları platformu Bilyoner, Türkiye’nin en önemli basın kuruluşlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 2019 yılından beri sponsorluğunu üstleniyor. Bu yıl Bilyoner’in destekleriyle yenilenen tesisin açılışı 11 Temmuz 2024 Perşembe günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ve Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ’un ev sahipliğinde İzmir spor dünyası ve spor medyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. 

Türkiye’nin tatil cenneti Urla’nın merkezinde yer alan TSYD Bilyoner Urla Spor Tesisi, havuz başında düzenlenen açılış daveti ile konuklara tanıtıldı. Tesiste TSYD üyelerine özel misafirhane, havuz, café ve sosyal alanlar yer alıyor. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 2019 yılından beri destekçisi olmaktan büyük mutluluk  duyduklarını belirten Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ, “Tarihi ve doğal güzellikleri ile ülkemizin göz bebeği şehirlerinden biri olan İzmir’de, Urla gibi harika bir yerde olmak çok keyifli. Spor camiasına yön veren medya mensupları ile yan yana gelmek, hayatlarına güzellikler katacak destekler sunmak, Bilyoner için her zaman büyük önem taşıyor. Türk spor kültürünün gelişmesinde hep önemli katkıları olan İzmirlilerin spor tutkusunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Aynı tutkuyu biz de yaşıyor ve Türk sporunun gelişmesine büyük katkılar sağlayan bir marka olarak, sporun her alanına destek vererek, spordan kazandığımızı yine spora yatırıyoruz. Zevkle gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri içinde; federasyonlar, kulüpler, sporcular ve liglerin yanı sıra sektörün değerli meslek kuruluşu, Türkiye Spor Yazarları Derneği ‘nin de yer alması bizim için çok anlamlı ve özel. Türkiye’nin en köklü kurumlarından TSYD ile iş birliğimiz 2019 yılından beri devam diyor. TSYD Bilyoner Urla Tesisleri’ne sunduğumuz isim sponsorluğu katkısıyla, iki kurum arasındaki verimli iş birliğini daha da güçlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilyoner olarak, spor sektörünün çalışanlarıyla ve spor medyasının emekçileri ile yan yana gelmekten her zaman gurur duyuyoruz. TSYD’nin kıymetli Başkanı Sayın Oğuz Tongsir’e ve derneğin Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri iş birliği için teşekkür ediyorum. TSYD Urla Bilyoner Tesisleri’nin spor camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ise düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Bilyoner, Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne 5 yıldır büyük destek veriyor. Bilyoner'in uzun yıllardır verdiği katkı, TSYD Bilyoner Urla Spor Tesisi restorasyon sürecimizde de devam etti. Yenilenen TSYD Bilyoner Urla Spor Tesisi’nin, üyelerimize ve spor camiasına değerli katkılar sunacağına inanıyorum. Bilyoner gibi spora gönül veren bir markanın isim sponsorumuz olmasından dolayı çok mutluyum. Biz Bilyoner’i isim sponsorumuzdan öte gönül destekçimiz olarak görüyoruz. Bu vesileyle, başta Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay’a, Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ’a, tüm Bilyoner ailesine ve üyelerimize teşekkür ediyor, spor ve medya dünyasının daha da ileri gitmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum.”