Magazin 24.03.2018 08:05

"Türk Halkının Sevdiği İki İnsanla Beraberim"  

Sinan Akçıl'ın sunduğu '' Farklı Sahne '' nin 5. bölümüne Funda Arar ve Yılmaz Vural konuk oldu.
"Türk Halkının Sevdiği İki İnsanla Beraberim"   

Program öncesi açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, ''Dev sesli bir kadın ve asalet akan bir adam türk halkının sevdiği iki insan vallahi koşarak geldim.Aşağıda da biraz kıskandım. Herkes Yılmaz Vural hocam ile fotoğraf çektirmek için adeta yarış yaptı.Hocamın yeni takımını açıklıyorum. Biraz evvel Dinomo Bükreş'ten yeni teklif aldı.Çünkü Otilla ile tanıştı." espirisi güldürdü.Haberciler Yılmaz bey bu akşam reportuvar olarak siz ne söyleyeceksiniz sorusuna Akçıl '' Hocam bu akşam Neden Saçların Beyazlaşmış Arkadaş'ı söyleyecek'' deyince Vural '' Sesim çok kötü söyleyemem'' dedi.

BENİM İÇİN TASARLANMIŞ BİR YÜZÜK

Funda Arar'ın parmağındaki yüzük dikkatleri çekince ünlü sanatçı, '' Evet özel benim için tasarlanmış bir yüzük bu F&F benim için değeri anlamı çok büyük '' ifadelerini kullandı.

KENDİME BENZETİYORUM

Yılmaz Vural ise '' Fundayı kendime benzetiyorum değerimizi bulamadık bu ülkede. Milli takıma kadar yükseldik ama daha da iyi olabilirdik" dedi.Deneyimli teknik adam ayrıca "Ben bir çok kulüpte hocalık yaptım ama Sakaryasporluyum. İnsan doğduğu memleketin takımını tutmalı" diye konuştu.