Sektör Kaynak: Haber Merkezi 14.09.2024 08:24

Tüketici yaz mevsiminde en çok pike ve nevresim takımı satın aldı

Bambi'nin yaz mevsimi boyunca en çok tercih edilen favori ürünleri, yazın ruhunu yansıtan pike ve nevresim takımları oldu.
Tüketici yaz mevsiminde en çok pike ve nevresim takımı satın aldı

Bambi Yatak'ın yaz aylarında en çok tercih edilen ürünleri arasında ilk sırayı doğal renk ve bohem tarza sahip pikeler ile çiçek desenleri ve canlı renkleriyle yazın ruhunu yataklara getiren nevresim takımları aldı. Satışın en çok gerçekleştiği şehirler ise İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir, Bursa ve Ankara olarak sıralandı.

Uyku konforu bir bütün

Yaz döneminde üç aylık periyotta gerçekleşen satışlara dair değerlendirme yapan Bambi Yatak Marka Müdürü Cem Baş, “Yurt içi yıllık 1,5 milyon adet ürün satışı yapan bir marka olarak yaz aylarında ağırlıklı şekilde yataklarımızın konforuna uyum sağlayan ürünler müşterilerimiz tarafından tercih edildi. Tabii bunda mevsim şartları ve tüketici davranışlarının dönemsel olarak değişmesi de etkili oldu. Bu yaz müşterilerimizin en çok tercih ettiği ürünlerimiz arasında pike ve nevresim takımlarının yer alması yatak dışındaki aksesuarlardaki marka gücümüzün de bir kanıtı niteliğinde. Uyku konforunu bir bütün olarak düşünüp bu yönde geliştirdiğimiz ürünleri yurt içinde 734 mağaza aracılığıyla daha geniş bir tüketici kitlesine ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.