Magazin Kaynak: ANIL KARTAL 03.08.2024 12:15

Tuğba Özay'dan Duygusal Şarkı

Ünlü sanatçı Tuğba Özay, babasını kaybetmenin acısını sanatla ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda babasını kaybeden Özay, ona ithafen yazdığı "Araf" adlı şarkıyı müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının sözleri Tuğba Özay'a, müziği ise İlkay Toktaş'a ait olup, klibin yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Erkan Nas üstlendi.
Tuğba Özay'dan Duygusal Şarkı

"Araf," yayınlanmasının ardından iki gün içinde neredeyse 200.000 dinlenmeye ulaşarak büyük beğeni topladı. Sosyal medyada paylaşımlar ve yorumlar olumlu yönde artarken, şarkının popülerliği de hızla yükseldi. Tuğba Özay'ın içten performansı ve şarkının derin duygusal içeriği, dinleyenleri etkisi altına aldı.

Şarkı, Gülben Ergen'in yeni şarkısının 15 günde 800.000'lerde kalmasına ve Demet Akalın'ın yeni şarkısının henüz 400.000'lerde olmasına rağmen, izlenme oranını her geçen gün artırarak dikkat çekiyor. "Araf," kısa sürede çok beğenildi ve dinleyiciler tarafından sahiplenildi.

Tuğba Özay, yeni müzik çalışmaları için Sonbahar'da piyasaya süreceği projeler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Sanatçı, hayranlarına sürprizlerle dolu bir albüm hazırladığını belirtti.

"Araf" Seyhan Müzik etiketiyle  dijital platformlarda yerini yer aldı.