Magazin 06.02.2017 12:41 Güncelleme: 06.02.2017 16:51

Tuba Büyüküstün iddialara ateş püskürdü

Tuba Büyüküstün iddialara ateş püskürdü

Eşi Demet Şener Kutluay ile boşanma süreci başlayan İbrahim Kutluay'ın, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, İbrahim Kutluay’la aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

Tuba Büyüküstün ve boşanma aşamasında olduğu iddia edilen eşi Onur Saylak, yaptıkları ortak açıklamayla iddiaya cevap verdi. İkilinin yazılı açıklamasında, “Aile hayatımızın mahremiyetine saygı duyulmaksızın yapılan haberler yalan ve iftira içermektedir. Bu asılsız haber akışıyla ilgili gerekli yasal işlerle başlatılmıştır. Kamuoyunu bu şekilde meşgul etmekten rahatsız ve üzgünüz” denildi.

Demet Şener'le boşanma davasının 3 Mart'a ertelenmesiyle bekleme sürecine giren İbrahim Kutluay,8 yaşındaki oğlu Ömer'le Bebek'te objektiflere takılmıştı. Bir kafede oğluyla vakit geçiren Kutluay, gazetecilerin görüntü aldığını anlayınca mekandan apar topar ayrıldı.

YASAK AŞK SORUSUNA CEVAP YOK

İbrahim Kutluay, "Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığınız yönünde dedikodular var. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı. Oğluyla hemen aracına binip uzaklaşan Kutluay'ın yasak aşk sorularına sessiz kalması akılları karıştırdı. Tuba Büyüküstün de eşi Onur Saylak'la boşanma kararı almıştı.