Teknoloji Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.09.2024 13:00 Güncelleme: 10.09.2024 13:34

Trendyol'un alışverişi ekonomik hale getiren Mega Eylül kampanyası başlıyor

Trendyol'un, Mega Eylül kampanyası bu sene 10-15 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenleniyor. Yüzlerce ürüne indirim, kupon fırsatı, flaş indirim gibi farklı avantajlar sunacak kampanya, alışveriş keyfini ekonomik hale getiriyor. Mega Eylül, giyimden kozmetiğe, elektronikten, ev ve yaşam ürünlerine farklı ürün gruplarını kapsayacak.
Trendyol'un alışverişi ekonomik hale getiren Mega Eylül kampanyası başlıyor

Trendyol’un, tüm ürün gruplarına yönelik Mega Eylül kampanyası bu sene 10-15 Eylül 2024 tarihlerinde düzenleniyor. Giyim, kozmetik, aksesuar, anne-çocuk, elektronik, spor, ev ve yaşam ürünleri gibi pek çok kategoriyi kapsayan kampanya, kullanıcılara indirim ve kupon fırsatları dağıtıyor. Mega Eylül, sunacağı avantajlar ile uygun fiyatlı ürünleri kullanıcılarla buluşturacak. Farklı ihtiyaçların daha ekonomik bir şekilde karşılanmasına olanak tanıyacak. 

İşletmelerin satışlarını hızlandıracak

Milyonlarca kullanıcının hayallerindeki ürüne ulaşmalarına olanak tanıyan Mega Eylül aynı zamanda Trendyol satıcılarının işlerini hızlandırıyor. İşletmelerin, iş hacimlerini artırmalarına olanak tanıyor. Trendyol ile dijitalleşen üreticiler, KOBİ’ler ve esnaflar, Trendyol’un kullanıcı dostu satıcı paneli üzerinden kampanyalarını tek tıkla oluşturabiliyor. Şirket, lojistikten teknoloji altyapısına, sürdürülebilir alışveriş deneyimi yaratan tüm imkanlarıyla yerli işletmeleri destekliyor.

Trendyol satıcılarının nakit ihtiyaçlarına özel kredi!

Trendyol, Mega Eylül'de işletmeleri, nakit ihtiyaçlarına özel bir kredi çözümü ile de buluşturuyor. Satıcı paneli üzerinden işletmeler, Trendyol’un anlaşmalı olduğu bankalardan, yüzde 2,09’dan başlayan faiz oranlarıyla, krediye başvurma imkanından yararlanabiliyor. Trendyol işletmeleri, 15 Eylül’e kadar geçerli olacak bu imkan ile nakit ihtiyaçlarını anlaşmalı bankalardan giderebilecek.