Sektör Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.09.2024 13:00 Güncelleme: 16.09.2024 13:41

Trendyolmilla, sonbahar kış koleksiyonu ile modayı şehre geri getiriyor

Trendyolmilla, 100 farklı ürün grubunda yaklaşık 18 bin parçalık sonbahar-kış koleksiyonu ile modayı şehre geri getiriyor. Koleksiyon, Trendyolmilla Woman, Curve, Beachwear, Party, ActiveWear, Modest ve koleksiyona bu sezon eklenen Ayakkabı ve Kids kategorilerinde en yeni trendleri şık tasarımlı ürünlerle birleştiriyor.
Trendyolmilla, sonbahar kış koleksiyonu ile modayı şehre geri getiriyor

Trendyolmilla, 100 farklı ürün grubunda yaklaşık 18 bin parçalık sonbahar-kış koleksiyonu ile modayı şehre geri getiriyor. Koleksiyon, Trendyolmilla Woman, Curve, Beachwear, Party, ActiveWear, Modest ve koleksiyona bu sezon eklenen Ayakkabı ve Kids kategorilerinde en yeni trendleri şık tasarımlı ürünlerle birleştiriyor. Trendyolmilla koleksiyonunda bordo, mürdüm, gri melanj tonlarda renkler ön plana çıkıyor. Leopar, degrade, soyut çiçekler, ürün desenlerinde dikkat çekiyor. Koleksiyon parçalarının dokuları, üç boyutlu, piliseli, tüvit ve yün görünümlü kalitelerden parlak yüzeyli simli dokulara uzanan bir yelpazede yer alıyor. Trendyolmilla, sonbahar-kış koleksiyonu ile şıklığına şıklık katmak isteyen herkesi, en yeni moda trendleri ile buluşturuyor. 

Trendyolmilla, modaya damga vuran yeni trendleri yaklaşık 18 bin parçalık sonbahar-kış koleksiyonuna taşıyor. Koleksiyon Trendyolmilla Woman, Curve, Beachwear, Party, ActiveWear, Modest ve bu sezon eklenen Ayakkabı ve Kids kategorilerinde 100 ürün grubunu kapsıyor. Koleksiyonun öne çıkan ve büyük beğeni toplayan ürünleri arasında leopar desenli ürünler, bağlama detaylı elbiseler, pelerin detaylı dış giyimler, 3 boyutlu fırfır detaylı tulum modelleri bulunuyor. Bordo, mürdüm, gri melanj, kırmızı, kahverengi, haki ve fıstık yeşili tonları, sezonun ve koleksiyonun öne çıkan renklerini oluşturuyor. Desenlerde ise leopar, degrade, soyut çiçekler, büyük ölçekli çiçekler, şal desen ve degrade desenleri yer alıyor. Ürün dokularında ise üç boyutlu, piliseli, tüvit ve yün görünümlü kaliteler, çiçek aplikeler, crinkle (buruşuk görünümlü) kumaşlar, kürk, süet, parlak yüzeyli simli dokular ön plana çıkıyor.

En yeni moda trendleri bu koleksiyonda

Sonbahar-kış sezonunun öne çıkan trendleri arasında bağlama ve fiyonk detayları, drapeler, gül aplikeler, transparan görünümler, taş baskı detayları, carmen yaka formları, pelerin detaylı elbise ve dış giyimler yanı sıra smart takım elbiseler yer alıyor. Temiz denim yıkamalar ve silüetler, kürk yakalar, deri elbiseler, etekler, ceket, pantolonlar ve dış giyimler de sezonun dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor. Trendyolmilla, yeni koleksiyonu ile modanın yeni trendlerini moda severlerle buluşturuyor.  

Ayakkabıda son trendler 

Trendyolmilla koleksiyonuna bu sene eklenen ayakkabı kategorisinde ise leopar desenli modeller, smart ve casual görünümlü modeller öne çıkıyor. Renklerde siyah, bordo ve bej tonları dikkat çekiyor. Son zamanların en büyük trendi babet ve western görünümlü ürünler de çok yakında Trendyolmilla sonbahar-kış koleksiyonunda kullanıcılarla buluşacak.