Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Özlem PALA 13.07.2024 11:21

Travala.com, BRETT Token entegrasyonunu duyurdu!

Travala.com, BRETT Token entegrasyonunu duyurdu. Bu entegrasyonla kullanıcılar otel, uçuş ve etkinlik rezervasyonlarını BRETT Token ile yapabilecek. Platform, 100'den fazla ödeme seçeneği ve 3 milyondan fazla rezervasyon seçeneği sunarak kesintisiz ve güvenli işlem imkânı sunuyor.
Travala.com, BRETT Token entegrasyonunu duyurdu!

Blockchain tabanlı seyahat platformu Travala.com, yeni BRETT Token entegrasyonunu duyurdu.  BRETT Token sahipleri artık Travala.com'da otel, uçuş ve etkinlik rezervasyonlarını BRETT Token ile yapabilecek.

 

Travala.com, 7/24 destekle kripto ve kart dahil 100'den fazla ödeme seçeneği sunarak, kullanıcılarına kesintisiz ve güvenli işlem yapma imkânı tanıyor. 3 milyondan fazla otel, uçuş ve etkinlik rezervasyonu seçeneği sunan platformda; BTC, ETH, USDT gibi popüler kripto paraların yanı sıra BRETT de ödeme seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Bu yeni entegrasyon, BRETT Token kullanıcılarının Travala'da herhangi bir döviz bozdurma gereksinimi olmadan doğrudan token’larıyla ödeme yapmalarını mümkün kılıyor. Kullanıcılar, sevdikleri kripto paralarla tatil rezervasyonlarını yaparken, BRETT Token kullanarak seyahat deneyimlerini daha kolay ve daha güvenli bir şekilde planlayabilecek.

 

Son bir ay içerisinde global borsalarda ilgi gören coin’ler arasında yer alan $BRETT, KuCoin, Kraken ve Bing X gibi global borsalarda ve ülkelerin yerel borsalarında listelendi. Bu durum, $BRETT'in geniş kitleler tarafından kabul gördüğünün önemli bir göstergesi olarak görülüyor.