Kitap 10.10.2023 09:25

TIRTILIN KANATLARI'NDA YENİ BİR YAŞAM

Elif Dîla Kömürgöz, yıllar önce deneme yazılarıyla başlayan içsel yolculuğunu Tırtılın Kanatları adlı kitabında bir araya getiriyor.
TIRTILIN KANATLARI'NDA YENİ BİR YAŞAM

Kendine özgü sohbet havası ve içsel diyaloglarla dolu bu kitapta, psikoloji, mistisizm, ulusalcılık ve evrensellik gibi farklı konuları ele alarak, okuyuculara manevi bir zenginlik sunuyor. Sufizmin kendisini manen zenginleştirdiğini belirten Kömürgöz, bu kitapta da sufizm başta olmak üzere yaşama katılan maneviyatın önemine vurgu yapıyor. 

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

Eserinde, devrimcilik gibi diğer önemli konuları da ele alarak, farklı düşüncelerin bir araya geldiği bir bakış açısı sunuyor. Tırtılın Kanatları, içsel bir yolculuğa çıkarak, okuyuculara farklı bakış açıları sunuyor ve insanın manevi dünyasını zenginleştirmek için bir rehber niteliğinde. Kömürgöz'ün kendi deneyimlerinden yola çıkarak kaleme aldığı bu eser, okuyuculara mistik düşüncelerin yanı sıra psikolojik ve evrensel boyutları da sunuyor.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Tırtılın Kanatları, evrensel kavramları özgün bir bakış açısıyla alıyor ve özgün anlatımıyla okura farklı bir okuma serüveni vadediyor.