Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 23.03.2024 21:27

Timberland Nite Hike koleksiyonu

Timberland, yansıtıcı (reflective) özellikleri yenilikçi teknolojilerle buluşturan performans ve stil odaklı Night Hike koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyondaki tüm ürünler, doğanın içindeki patikalardan şehrin sokaklarına uzanan tüm rotalarda daha çarpıcı bir görünürlük için reflektör özellikleri barındırıyor. Yeni koleksiyonda, hiker ayakkabıları tamamlamak için tasarlanmış cesur tekstil ürünleri de yer alıyor.
Timberland Nite Hike koleksiyonu

Nite Hike koleksiyonunda Timberland, siyahın cesur tonlarıyla yeniden tasarlanan  yürüyüş ayakkabılarını tanıtıyor. Koleksiyondaki yürüyüş ayakkabılarının her biri üst düzeyde su geçirmezlik özelliklerine sahip ve tüm Timberland ürünleri gibi çevre dostu ve geri dönüştürülmüş materyaller içeriyor.

 
Yeni Timberland koleksiyonundaki hiker ayakkabılar, doğanın içindeki patikalardan, şehrin sokaklarına uzanan tüm rotalarda  daha çarpıcı bir görünürlük için yansıtıcı (reflective) özellikleri barındırıyor. Motion 6 bileksiz hiker erkek ayakkabı modeli (6.999TL), ayaklara ekstra konfor katmak için tasarlandı. Bileksiz bu model, su geçirmez ve aşınmaya dayanıklı Helcor® üst deri ile en az yüzde 50 geri dönüştürülmüş materyaller  içeren ReBOTL™ file kumaştan üretildi. Bu tasarım, ayakları zorlu hava koşullarından korumak için Gore-Tex® su geçirmezlik özelliklerine de sahip. Greenstride® tabanlı bilekli chukka modeli ise ister bot, ister yürüyüş ayakkabısı olarak kullamaya uygun (6.299,00 TL.)
 
Nite Hike koleksiyonu, gece yürüyüşlerindeki kombinleri daha görünür kılmak için tasarlanan cesur tekstil koleksiyonuyla tamamlanıyor.
 
Koleksiyondaki tekstil ürünler arasında Night Hike Loop Back Kapüşonlu Sweatshirt (4.599TL) ve hem siyah hem de beyaz renk alternatiflerine sahip Night Hike Tshirtler (1.999TL) yer alıyor.  Timberland Nite Hike koleksiyonundaki tshirtler geceleri sizi daha görünür kılmak için arka kısmında yer alan yansımalı grafik ile tamamlanıyor. Yüzde 100 organik olarak yetiştirilmiş pamuktan üretilen tshirtler, rahat kesimiyle uzun yürüyüşlerde ihtiyaç duyulan rahatlığı sunuyor.
 
Tamamı koyu renkli, havalı ve rahat; gece yürüyüşleri için özel olarak tasarlanmış kapüşonlu sweatshirt modeli, gece parlayan özelliklerinin yanı sıra farklı kol tasarımıyla da dikkat çeken bir  parça.