Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 29.03.2024 15:11

The Grill Restaurant, Baharı Canlı Müzikle Karşılıyor

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı içindeki The Grill Restaurant, baharın keyfini Adalar manzarasına karşı canlı müzikle çıkaracak. 20 Nisan'da Ebru Tunçer, 27 Nisan'da ise Sanem Aydın akşam yemeğini müzik keyfine dönüştürecek.
The Grill Restaurant, Baharı Canlı Müzikle Karşılıyor

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’nın keyifli restoranı The Grill, nisan ayında baharı canlı müzik programlarıyla karşılıyor. Akşam yemeğine Adalar manzarasına karşı canlı müzik de ekleyen The Grill’de, 20 Nisan’da solist Ebru Tunçer ve 27 Nisan’da ise Sanem Aydın sahne alacak.

 

Sevilen parçalar eşliğinde akşam yemeği 

 

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği mezunu olan Ebru Tunçer, özgün repertuarıyla müzikseverlere keyifli dakikalar yaşatıyor. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü mezunu olan Sanem Aydın ise İTÜ Devlet korosunda hobi amaçlı başladığı müzik kariyerine çok sayıda single ve albüm ile devam ediyor. Aydın, müzik meraklılarının en sevdiği parçaların yanı sıra kendi söz ve besteleriyle de adeta müzik şöleni sunuyor. Canlı müzik eşliğinde birbirinden lezzetli akşam yemeği alternatiflerinin de bulunduğu bu unutulmaz gecede yer almak için yerinizi şimdiden ayırtın. Rezervasyonlarınızı 0216 458 90 00 numaralı telefon üzerinden yapabilirsiniz.