Sektör Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.09.2024 13:00 Güncelleme: 09.09.2024 17:50

The Grand Tarabya'da BabyConcerts serisi geri dönüyor

The Grand Tarabya Otel, minik misafirlerine unutulmaz bir klasik müzik deneyimi sunmak için BabyConcerts serisi ile geri dönüyor.
The Grand Tarabya'da BabyConcerts serisi geri dönüyor

BabyConcerts, bebekler için özel olarak tasarlanmış etkileşimli bir klasik müzik deneyimidir. Bu benzersiz etkinlik, miniklere müziğin büyüsünü erken yaşta hissettirip duyusal gelişimlerini desteklerken, ailelerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerine olanak tanır. Müzik, bebeklerin dil gelişimi, hafıza ve duygusal bağlarını güçlendirmede önemli bir rol oynar. BabyConcerts, bu süreçte bebeklerin klasik müziğin büyülü notalarıyla tanışmasını sağlıyor. Etkinlik sırasında minikler, müziğin ritmine eşlik ederken, aileler de bu anların tadını çıkartıyor.

Çocuklar için özel olarak tasarlanmış bu etkileşimli konserler, 22 Eylül Pazar günü saat 11:00’da otelin büyüleyici Panorama Salonu’nda başlıyor. Her ay düzenlenecek olan konser serisi, The Grand Tarabya’nın zarif ve sıcak atmosferinde müziksever minikleri ve ailelerini bir araya getirecek.

The Grand Tarabya Oteli Hakkında:

Büyük Tarabya Oteli’nin kültürel mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise R.E.A.D Cafe & Bistro, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.