Teknoloji Kaynak: COŞKUN ÇELİK 11.08.2024 11:00 Güncelleme: 08.08.2024 20:17

Tether ve Xion Global, Güney Afrika'da blockchain eğitimi için iş birliğine gitti

Tether ve Xion Global, Güney Afrika'da blockchain eğitimi ve dijital işlemleri teşvik etmek için yenilikçi bir adım attı. Tether'in dijital eğitim alanındaki vizyoner katkılarını ve Xion Global'in yenilikçi çözümlerini yansıtan bu iş birliği, Güney Afrikalıların blockchain teknolojisi ve dijital para birimleriyle etkileşim kurma biçimlerini kökten değiştirmeyi amaçlıyor.
Tether ve Xion Global, Güney Afrika'da blockchain eğitimi için iş birliğine gitti

Dijital varlık sektörünün en büyük şirketi olan Tether ve çok zincirli Web3 kripto ödeme altyapısı sağlayıcısı Xion Global, Güney Afrika'da blok zinciri eğitimini teşvik etmek için stratejik bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklık, blok zinciri teknolojisi ve temel kullanım örnekleri hakkında eğitim içeriği ve etkileşimli etkinlikler sunuyor. Ayrıca, Tether'in gelişmekte olan bölgelerde dijital eğitime sağladığı katkılar da vurgulanıyor.

Bu iş birliği, Xion Global'in yenilikçi çözümleri aracılığıyla Güney Afrika'daki dijital işlem yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Güney Afrika'nın en büyük QR ekosisteminin bir parçası olan Scan to Pay uygulamasıyla entegre olarak Xion Global, erişilebilir dijital işlemleri kolaylaştırma hedefiyle uyumlu hale geliyor. Bu iş birliği hem Güney Afrikalıların dijital para birimleriyle etkileşimini dönüştürüyor, hem de blockchain teknolojisi eğitim fırsatlarından yararlanarak gelişmiş finansal hizmetler sunuyor. USD₮'nin Polygon Labs ağına entegrasyonu, kullanıcıların MetaMask cüzdanlarını bağlamasına ve gerçek zamanlı işlemler için Xion Global'in Web3 ödeme API'lerini kullanmasına olanak tanıyor ve kripto ödemelerini geleneksel itibari para işlemleri kadar sorunsuz hale getiriyor.

Tether ve Xion Global, Güney Afrika'da erişilebilir dijital eğitim kampanyası başlatıyor

Xion Global ve Tether, Güney Afrika genelinde eğitim videoları, vaka çalışmaları, sektör liderleriyle canlı konuşmalar ve kripto para ödemeleri hakkında erişilebilir materyaller içeren kapsamlı bir dijital eğitim kampanyası başlatıyor. Bu girişim, stablecoin ödemelerinin ekonomik faydalarını göstermeyi ve dijital finansal çözümlere güven oluşturmayı amaçlıyor.

“Xion Global ile bu iş birliğinden heyecan duyuyoruz”

Xion Global iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tether CEO'su Paolo Ardoino, “Küresel ölçekte dijital eğitime ve kripto para birimlerinin bilinçli kullanımına olan bağlılığımız doğrultusunda Xion Global ile geliştirdiğimiz bu iş birliğinden heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, Güney Afrika'da finansal katılım ve ekonomik güçlendirme için yeni olanaklar yaratacaktır.” dedi.

Xion Global COO'su Aeryn Quarmbyyaptığı açıklamada “Tether ile birlikte stablecoin ödemelerinin anlaşılmasını geliştirmek ve dijital işlemleri geleneksel yöntemler kadar sezgisel ve güvenilir hale getirmek için çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.