Magazin Kaynak: Özlem BABACAN 16.05.2024 09:27

Teras Emirgan, yeni sezonu karşıladı

Mert Özsarıkaya'nın işletmeciliğini yaptığı Teras Emirgan, yeni sezonu Tuğba Atasoy'un yeni koleksiyonu Orchidaceae ile karşıladı.
Teras Emirgan, yeni sezonu karşıladı

Yazın gelmesiyle birlikte, işletmeciliğini Mert Özsarıkaya'nın yaptığı Teras Emirgan, yeni sezonu dikkat çeken bir açılışla karşıladı. Açılışta tasarımcı Tuğba Atasoy, yeni koleksiyonu Orchidaceae’i tanıtırken misafirler DJ Murat Tokuz’un performansıyla keyifli bir akşam geçirdi.

 

2012 yılından beri bahar ve yaz aylarında hizmet veren Teras Emirgan, sıcak havalarda keyifli anlar geçirmek için eğlenceli bir alternatif sunuyor. Yeni sezonu keyifli bir akşamla açan Teras Emirgan’da tasarımcı Tuğba Atasoy yeni koleksiyonu Orchidaceae’i tanıtırken misafirler DJ Murat Tokuz’un performansıyla keyifli bir akşam geçirdi. Burak Yamantürk, Duygu Sarışın,Necip Memili, Serkan Keskin, Sitare Akbaş, Aslıhan Karalar, Ezgi Karayel’in katıldığı açılış partisinde konuklar modaya, müziğe ve Boğaz’ın eşsiz manzarasına doydu.

 

Klasik çizgisi, kusursuz desenleri ve doğal malzemelerden üretilen lüks kumaşlarıyla tanınan Tuğba Atasoy'un tasarımları, zamansız desenleri sezonun trendleriyle harmanlanıyor. Atasoy’un yeni koleksiyonu Orchidaceae, her bir parçası, zamansız şıklığı modern trendlerle birleştirerek günün her saati kendine güvenen bir görünüm sunuyor. Orkideden ilham alan tasarımlar, doğanın zarafetini ve kadının gücünü mükemmel bir uyumla buluşturuyor.

Böylesine güçlü bir koleksiyon lansmanı ile yaz mevsimini karşılayan Teras Emirgan, işletmeci Mert Özsarıkaya ile birlikte kapılarını bir kez daha müzik, gastronomi ve eğlencenin birleştiği olağanüstü bir sezon için açıyor. İstanbul'un kalbinde, Boğaz'ın nefes kesen manzarası eşliğinde unutulmaz yaz akşamları yaşatacak olan Teras Emirgan, DJ Murat Tokuz’un performansıyla yaza iddialı bir giriş yaptı. 

Geceye katılan ünlü isimler arasında olan Necip Memili ve eşi Didem Memili, gazeteciler ile kısaca sohbet etti. Yazın yaklaşması ile beraber yaz planlarından bahseden çift, "Küçük bir aile tatilimiz var planladığımız. Küçük bir tatil yapacağız tabii ki ailece." dediler. Geçtiğimiz günlerdeki "Anneler Günü" hakkında kısaca konuşan Didem Memili, "Annelik çok zor. Ben hala zorlanıyorum bazen. Eşimden çok güzel destek alıyorum. Çünkü bu bence tek başıma yapabileceğim bir şey değilmiş. İnsan öngöremiyor bazı şeyleri. Ama çok keyifli birlikte büyütüyoruz. Bizim yüzüğümüz yok. Hediyemiz yok. Bana nazar da değmez. Güzelce kutlarız günümüzü ailemiz içerisinde." dedi. 

Aslıhan Karalar da geceye katılan isimler arasındaydı. Karalar, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Essex Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladı. Gazeteciler ile mezuniyeti hakkında kısaca konuşan oyuncu, "İşletim ve Sosyal Bilimler çift dal mezunu oldum. Okuldan da derece ile mezun oldum. Online devam ettim bazen. Bazen de sınavlara gittim geldim. Bir şekilde okul hayatımı da tamamlamış oldum." dedi. 

Geçtiğimiz aylarda Meriç Aral ile evleneceklerini açıklayan Serkan Keskin, geceye tek başına katıldı. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden Serkan Keskin, "Meriç sette şu an. Ben de setten çıktım. Yetişirse kendisi de gelecek. Yaz sonu düğün olacak inşallah. Çok çalışıyoruz ertelemek zorunda kalıyoruz o yüzden. Beraberiz biz sorun yok ya." diye konuştu. 

Duygu Sarışın da geceye katılan ünlü isimlerdendi. Modacı Tuğba Atasay'ın özel tasarım elbisesini giyen Duygu Sarışın, gazeteciler ile de sohbet etti. Sarışın, "Yeni yeni yaza merhaba diyoruz. Arkadaşımın da lansmanı aynı zamanda. Ben de onun kıyafetini giydim." dedi. Yaz aylarındaki planlarından da bahseden Duygu Sarışın, "Ee biraz dinlenelim. Önce bir ailemi göreceğim ve beraber tatil yaparız. Sonrasında bir yurt dışı programım var. Sonrasına da bakacağız." diyerek planlarından bahsetti. 

Ceyda Düvenci'nin "Erkekler de kadınlar için çekmecelerinde bir ped bulundursa..." cümlelerini değerlendiren Duygu Sarışın, "Eğer Ceyda söylediyse vardır aklında bir şey. Kadın her zaman baş tacı olmalı arkadaşlar." dedi. 

Sitare Akbaş da geceye katılan isimler arasındaydı. Muhabirler ile sohbet eden Sitare Akbaş, Kadıköy'de açtığı kafesinden bahsetti. Akbaş, "Ortağıma Green Card çıktı. Kendisi Amerika'ya gidiyor. Kimle ortak olsam bir yerlere gidiyor." diyerek güldü. Sitare Akbaş, "Ben bir parfüm markası çıkarıyorum. Sürpriz bir erkek isimle kamera karşısına geçeceğiz. O reklam yüzü olacak. Ama çekimler tamamlansın daha sonra konuşuruz bunu. Yatırım ve ticaret yapmayı çok seviyorum." diyerek güldü.