Teknoloji Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 04.08.2024 13:43

Teknosa, mağazalarını dijital konsepte dönüştürmeyi sürdürüyor

Türkiye'nin 62 iline yayılan mağazalarını tüketici ihtiyaçlarına göre yenileyen Teknosa, MarkAntalya AVM'deki mağazasını büyüterek dijital konsepte dönüştürdü. Exxtra formatlı yeni mağaza, beyaz eşyadan akıllı ev konsept ürünlerine, bilgi teknolojilerinden telekoma en çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünlerini daha dijital, erişilebilir ve sürdürülebilir bir yaklaşımla tüketicilerle buluşturmaya başladı.
Teknosa, mağazalarını dijital konsepte dönüştürmeyi sürdürüyor

Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, mağaza açılışları ve renovasyonları için yatırımlarına devam ediyor. Teknosa bu kapsamda MarkAntalya AVM’deki mağazasını da dijital konseptle yeniledi. Teknosa İcra Kurulu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Antalya’daki mağaza açılışında konuşan Teknosa CEO’su Sitare Sezgin, tüketicilere her kanaldan benzersiz bir deneyim sunmak için çalıştıklarını belirterek, “Mağazaları olan dijital bir platforma dönüşüm yolculuğumuzda, müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun bir biçimde Türkiye genelindeki mağaza ağımızı yeniliyoruz. Bu sayede müşterilerimize daha dijital, erişilebilir ve sürdürülebilir konseptte içerik karmaşasından uzak, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Bu bakış açısıyla yenilediğimiz Antalya mağazamızda da akıllı ev konsept ürünlerimiz de dahil en son teknoloji ürünlerini tüketicilerimizle buluşturmaya başladık. Dijital kanallarımızla birlikte mağaza yatırımlarımızda da hız kesmeyeceğiz” dedi.

Antalya’da 6 mağazayla hizmet veren Teknosa, dijital konsepte dönüştürdüğü yaklaşık 2 bin metrekare satış alanına sahip dijital konsept exxtra formatlı mağazasında beyaz eşya dahil tüm ürün gruplarını avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle tüketicilerle buluşturuyor.